Eu am trecut exact prin acest tip de situatie.
am hotarat sa fim impreuna, si astazi, dupa un an si ceva ne merge foarte bine. am trecut prin multe in anul ce a trecut dar alaturi de el am izbutit.
da-i o sansa.
Sincer, eu nu te sfatuiesc sa fiti impreuna, adica si eu ma fost indragostita de cel mai bun prieten al meu si ma lua in brate i ne tineam de mana, dar doar ca prieteni si eu credeam ca ma vede ca ceva mai mult, ideea e ca el nu ma vedea ca pe ceva mai mult si atunci cand i-am spus ca-mi place de el, mi-a spus ca nu mai putem sa fim prieteni asa pur si simplu si au trecut 4 ani de cand nu ne-am mai vorbit, ne intalnim pe strada si nici macar nu ma saluta, deci sfatul meu este sa-l pastrezi doar ca prieten pentru ca e tare nasol sa-ti pierzi cel mai bun prieten, nu stiu daca tie ti se va intampla la fel, si sper sa nu ti se intample, dar totusi, chiar daca veti fi impreuna, iti dai seama ca probabil, la un moment dat va veti desparti, ce vei face atunci? Sfatul meu : Better safe than sorry, succes, a si sper ca te-am ajutat
Noi am vorbit despre asta, si am zis ca daca o sa fim impreuna o sa fim la fel cei mai buni prieteni si in acelasi timp si iubiti... Imi pare rau pentru ceea ce ai patit tu, eu zic ca pana la urma tot o sa va vorbiti
Tot visez la asta de 4 ani, dar sunt convinsa ca nu o sa se schimbe nimic, oricum sper sa n-ai norocul care l-am avut eu, succes
Uite... mai sus vorbeam de inca un baiat, iti spun ca acel baiat pe vremea cand aveam 13 ani imi era cel mai bun prieten, a fost cel mai bun prieten al meu 3 ani de zile,,, lui ii placea de prietena, si anul trecut a inceput sa ma caute din nou, deci sincer eu chiar cred in surprizele placute
Si eu cred i surprize placute doar ca prefer sa nu ma amagesc