Asta nimeni nu poate sti,nici macar el. daca iubirea voastra e destul de puternica sa treaca peste asta,atunci ma bucur mult pentru tine,dar daca va cadea prada tentatiilor atunci inseamna ca nu sunteti facuti unul pentru celalalt. oricum e ok sa sperati intotdeauna la ceva mai bine, de exemplu ok ar fi deplasat sa zic ca sa va ganditi ca casatorie dar sa aveti planuri impreuna, pe care sa le asteptati cu nerabdare pentru ca asa dorul unul de celalalt ca creste in fiecare zi iar momentele impreuna vor fi ft speciale.succes!
Distanta nu conteaza atata timp cat iubirea este MARE. Daca il cunosti asa bine si va iubiti eu cred ca nu va sta nimeni in calea iubirii voastre... Doar Dumnezeu decide tot!
Daca te iubeste nu se va arunca in bratele altei fete. daca sunteti de 2 ani inseamna ca totusi il cunosti si pana acum ar fi trebui sa ai incredere in el. Sunt de 1 an jumatate departe de prietenul meu, 225 km distanta si relatia merge perfect, in octombrie urmeaza sa ne mutam impreuna si avem planuri mari de viitor. Daca o relatie e menita sa reziste atunci va rezista si distantei si problemelor. E o proba prin care treceti amandoi si daca treceti cu brio, relatia voastra va fi din ce in ce mai puternica si nimic nu va va mai putea desparti vreodata. Crede-ma ca stiu ce spun. Cele mai importante intr-o relatie sunt comunicarea si increderea. atata timp cat le aveti pe amandoua, sunteti in regula. Take care
Sa nu crezi ca se arunca in bratele altei fete daca te iubeste, daca nu te iubeste normal o va face fara sa stea pe ganduri.dar tu trebuie sa ai incredere in el si totul va fi bine
Multumesc la toti pentru incurajari! Daca v-ati intrebat de ce nu ne mutam impreuna sau nu ne gandim la casatorie,raspunsul este ca niciunul dintre noi nu este de acord cu casatoria,intai sa ne terminam scolile,care vor mai dura ceva ani,apoi, daca iubirea noastra va tine vom face si acest pas, e mai bine sa nu ne grabim.
Asa este.esti stresata pentru ca te gandesti ca relatia nu o sa mai mearga.ai grija pentru ca relatiile la distanta nu dureaza mult.stii cum e. ochii care nu se vad, se uita.ai grija! pup:*
Anonim519 întreabă: