Hmm... Încearcă atunci când mai ieşiţi afară, să vorbeşti cu el şi îi spui motivul pentru care ai făcut asta. Dacă spune că minţi şi e neînţelegător îi spui ceva gen " Ştii, credeam că ai încredere în mine, dar nu. " şi pleci... Şi dacă chiar îi va păsa te va oprii . Iar dacă nu, nu are rost să îţi baţi capul cu el :-J. Totuşi... Dacă îi va păsa ar fi frumos să încerci tu de data asta să`l săruţi; D. va fi surprins ^^. Take care :*.
Cred ca trebuie sa ii zici surorii lui sa ii explice ce s-a intamplat dar asa sa nu isi deie seama el ca tu ai rugat-o... pe de alta parte ai facut bine ca nu i-ai permis sa te sarute -- sa nu creada el ca te cucereste asa usor... cred ca tac ii place asa de tare de tine nu se va da batut
Ar trebui s-o iei incet. Ceai gresit nu poate fi reparat dar grreselile pot fi acoperite. spune-i adevarul.
Buna Anutza!
Daca el chiar te place cu adevarat, chiar si un mic gest de iubire de la tine, eu zic ca se va intoarce la tine, cred ca esti genu de persoana timida si iti este rusine sa vorbesti cu genu asta de baieti, ar trebui sa mergi sa'l vizitezi mai des sa iesiti la un film cu colegi si sa te asezi langa el si te prefaci ca iti e frica il iei de mana si ii spui cu adevarat ce simti tu pentru el. Atunci o sa isi dea seama ca tu ai facut o greseala... nu trebuie sa lasi iubirea sa treaca pe langa voi dintr-o mica si banala prostie multa bafta
Poi fetita mea l-ai cam suparat dar nu-i nico problema! daca nici macar nu te saluta atunci intoarcei spatele (prefate ca nu-ti mai pasa de el)ca pe el asta il doare! si ai cam facut-o rau ca nu l-ai lasat ca sa te sarute ca esti o fata frumusika! nha bafta in continusare!