Eu sunt baiat si da, daca mi-ar zice cineva in fata fetei pe care o plac " se vede ca o placi " as nega pentru ca m-as rusina din cap pana in picioare... ce sa ii zic? DAA MA O PLAAC PROBLEMEEE? si da, cred ca tipul Y te place, si eu daca as sta cu o fata undeva singuri (pe care sa o plac) si vine un anumit tip si se uita asa intens la el, as fi gelos, chiar mi s-a intamplat, si m-am simtit chiar prost.
Exista doua posibilitati :
1. Tipul sa te placa si sa faca toate treburile astea pentru a iti atrage atentia.
2. Chiar sa nu simta nimic si sa vrea doar sa se distreze...
In orice caz, daca i`ai fi indiferenta nu te`ar baga in seama deloc.Pentru ca pana la urma si un om pe care il placi si unul pe care il iei la misto inseamna ceva pentru tine. In schimb, unul care iti e indiferent nici nu te complici cu el, ca sa zic asa.mult succes! :*
Asa-s toti baietii si la mine e la fel : ma ajuta cand altii vor sa-mi faca rau imi ia apararea iar urmatoarea zi nu ma baga in seama ( in ultimele zile am avut parte de mai multa alentie ). Dar probabil crede ca esti o prietena buna nici eu nu mai stiu ce sa mai cred. Dar nu te lasa! Eu am fost si sunt pentru acel baiat in competitie cu peste 10 fete dar nu ma las. Fa si uh la fel!