Un baiat nu si-ar pierde atata timp pe mess, si la tel vorbind cu o persoana daca nu o place, sau daca nu vrea ceva de la ea. Eu spun sa ai grija, sa nu cazi in plasa iubirii asa repede, sa nu te lasi. Vorbeste in continuare, dar cu atentie. Observa de vrea tipul de la tine, daca este sincer. Intalnestete cu el o data, de doua si vezi ce se intampla. Insa, fii atenta! Sunt extrem de multi "vanatori " pe messenger, hi5, net in general.
Da, te place.iti zic din proprie experienta, toti tipii cu care am fost asa am sfarsit prin a fi impreuna trebuie doar sa iesiti in oras si vei vedea.sansele sunt ft mici, cam de 7% sa vrea sa fiti doar amici
Bine ai venit in familie! eu personal cred ca te place foarte mult dar ai fi indicat sa te intalnesti cu el fata in fata pentru ca nu poti avea incredere deplina in el dac nu il cunosti personal bafta!
Bun venit! Poate, dar mie nu-mi plac astfel de legaturi... ai grija cu virtualul, deseori inseala.
Bun venit pe TPU! In legatura cu intrebarea ta... hmm de unde sa stim noi daca te place sau nu? Asculta-ti inima! este cel mai important lucru. papa
Logic ca te place, depinde pe banii cui vorbiti pe telefon? daca e pe banii lui sigur te place
Pai el ma suna intodeauna. deci pe minutele lui vorbim . Am vorbit azi si neam inteles ca o sa ne intalnim multumesc pentru raspunsuri D:
Da te place. dar mai bine vb cu el personal, ca nu stii pe nimeni\/
rasp. si mie te rog:Buna.imi place de un baiat de 20 de ani.eu am 14, stam in acelasi oras, ne vedem zilnic aproape, dar el are iubita.
e foarte de treba asa i imi zambeste mereu cand ne intalnim si vorbeste cu mine, chiar imi face cu ochiu, si mi se pare mie ca nu ii sunt indiferenta, dar nu stiu ce sa fac ca na are iubita.as vrea sa il invit la un strand dar nu stiu daca va vrea sa vina.cum sa fac sa i atrag atentia? dau fundita si id!
Gabriela are dreptate, ai grija cu messengerul, aici sunt multe fete care vorbesc cu barbati insurati pe chat, chiar si pe mess, am doua prietene care se rad de ei, si le cer sfaturi ca sa vada unde ii duce mintea, iar ei le povestesc ce fete au mai agatat pe chat si ce vorbesc pe messenger.Ai mare grija, Gabriela are dreptate.