| blueberrysocks a întrebat:

Hey! Totul a inceput cand mi-am facut facebook si in timp ce ma uitam in prietenii unui coleg am observat un tip care mi-a atras atentia si de atunci imi place foarte mult. Problema e ca el este cu 2 ani mai mare ca mine, el intra-a 10 ..Insa ironia sortii a facut ca el sa fie la acelasi liceu cu mine si atunci cand il vad prin pauze simt ca mor, nu altceva(stiu ca pare paranoic) Prieteni comuni cu el nu am si altfel nu stiu cum l-as putea cunoaste! Ma gandesc in fiecare zi la el...si stiu ca nu am nici o sansa.El a avut o prietena foarte frumoasa si eu nu sunt frumoasa pentru cam ochii turcoaz si parul blond sadPe facebook n-am cum sa vorbesc cu el pentru ca din cate am inteles nu e genul si eu nici n-as avea curajul.Am citit prin diferite articole ca as putea sa ii zambesc sau sa ma lovesc de el...sau chestii din astea dar sunt prea timida ca sa fac asa ceva. Azi eram la geam cu o prietena si il vad pe el impreuna cu un tip si mi s-a parut ca mi-a facut cu mana pentru ca se uita la geam.Totusi nu prea cred ca mi-a facut cu mana mielaughing ar fi fost prea fumos happyVa rog sa ma ajutati cu un sfat cu ceva?

18 răspunsuri:
| Ana_4223 a răspuns:

Si ce daca a avut o prietena frumoasa? nu conteaza cum arati tu, de fapt conteaza dar e posibil ca lui sa ii placa cum arati tu si nu conteaza doar asta.stii de ce nu ai tu curaj sa vorbesti cu el? deoarece te subestimezi si nu este drept fiindca toti suntem frumosi in felul nostru..crezi ca nu il vei putea impresioana pe acest baiat fiindca te subestimezi te crezi urata e asa sau nu? nu trebuie sa te vezi asa tu trebuie sa vezi doar partea buna a corpului tau fiindcatoti avem defecte fizice, ijncearca sa iti formezi o parere mai buna despre tine si in timpul asta iti vei recapata increderea in tine adica vei fi mai sigura pe tine orice situatie si vei vedea ca incetul cu incetul vei avea curajul sa te abgi in seama cu el.fa orice lucru iti vine in cap ca sa te simti tu mai frumoasa mai °sexy° daca pot sa zic asalaughing..succes!

| blueberrysocks explică (pentru Ana_4223):

Asa e ..ma simt urata si poate ca nu e adevarat in totalitate insa eu chiar daca m-as crede frumoasa tot n-as putea vorbi cu el..sunt prea timida

| Ana_4223 a răspuns (pentru blueberrysocks):

Daca esti timida nu rezolvi absolut nimic, invata sa prinzi curaj si vei fi mai sigura pe tine si posibil ca totul sa mearga ca pe roate

| blueberrysocks explică (pentru Ana_4223):

Da...e posibil... dare posibil sa nu ..si atunci ce o sa fac? voi muri de rusine, ..cred

| MegaChrysos a răspuns:

Daca chiar il vrei sa fie al tau, atunci du-te la el si spune-i ce simti. Numai asa ai o sansahappy Nu cred in povesti de gen 'sa te lovesti de el' sau nu stiu happy Multa baftahappy

| blueberrysocks explică (pentru MegaChrysos):

Cum sa-i spun...el e intr-a zecea.o sa zica ca-s mica sad

| MegaChrysos a răspuns (pentru blueberrysocks):

Nu este problemahappy Daca continui asa nu vei ajunge prea departehappy

| Cosmin1I a răspuns:

Bai tu esti cu capul? Blonda+ochii turcoaz?

| blueberrysocks explică (pentru Cosmin1I):

Da...toata lumea imi spune ca am ochi naspa..si multe altele

| Cosmin1I a răspuns (pentru blueberrysocks):

Vaii laughing ..Cine ti-a zis ca ai ochii naspa era beat.

Nu cred..asa sunt oamenii din ziua de azi.le place sa ma jigneasca happy

| Cosmin1I a răspuns (pentru blueberrysocks):

Atunci nu ai intalnit oamenii potriviti.

Hmmm...probabilhappy

| ℓσνє a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie rolling on the floor. Decii nu stiu eu zic sa-ti faci curaj pentru ca daca n-ai curaj nu poti decat sa-l admiriwinking.
So, stiu ca e greu, dar curaj si reusestilaughing

| blueberrysocks explică (pentru ℓσνє):

Cum..chiar nu pot.mi-e frica sad

| butterflyeffect123 a răspuns:

Eu am avut exact aceeasi problema cu tine, si eu am vazut un tip pe fb de care m-am indragostit imediat. dar ama avut un avantaj, mam imprietenit foarte bine cu cel mai bun prieten al sau, care in scurt timp mi-a facut cunostinta cu acesta si pe urma am reusit eu cumva sa ma bag in vorba cu el iar acum vorbim constant.
daca nu reusesti sa te imprietenesti cu un prieten deal sau ai putea sa mergi la el in clasa cu pretextul ca cauti o anumita persoana de acolo. mergi la el si il intrebi ceva despre acea persoana sau un profesor, orice. cauta ceva cat mai banal. incerci sa continui conversatie si cand se suna spui doar: apropo, eu sunt... iti spui numele. nu ai nevoie de foarte mult curaj. eu asta am facut o data si a iesit perfecthappy

| blueberrysocks explică (pentru butterflyeffect123):

Da.dar eu nu am prieteni comuni cu el. poate daca as fi avut prieteni comuni cu el ar fi fost totul altfel...

| blueberrysocks explică:

Stiu ca am mai pus o data intrebarea dar nu am primit prea multe raspunsuri...