| blueberrysocks a întrebat:

Hey! Totul a inceput cand mi-am facut facebook si in timp ce ma uitam in prietenii unui coleg am observat un tip care mi-a atras atentia si de atunci imi place foarte mult. Problema e ca el este cu 2 ani mai mare ca mine, el intra-a 10 ..Insa ironia sortii a facut ca el sa fie la acelasi liceu cu mine si atunci cand il vad prin pauze simt ca mor, nu altceva(stiu ca pare paranoic) Prieteni comuni cu el nu am si altfel nu stiu cum l-as putea cunoaste! Ma gandesc in fiecare zi la el...si stiu ca nu am nici o sansa.El a avut o prietena foarte frumoasa si eu nu sunt frumoasa pentru cam ochii turcoaz si parul blond Pe facebook n-am cum sa vorbesc cu el pentru ca din cate am inteles nu e genul si eu nici n-as avea curajul.Am citit prin diferite articole ca as putea sa ii zambesc sau sa ma lovesc de el...sau chestii din astea dar sunt prea timida ca sa fac asa ceva. Azi eram la geam cu o prietena si il vad pe el impreuna cu un tip si mi s-a parut ca mi-a facut cu mana pentru ca se uita la geam.Totusi nu prea cred ca mi-a facut cu mana miear fi fost prea fumos Va rog sa ma ajutati cu un sfat cu ceva?
Stiu am mai pus intrebarea o data dar chiar am nevioe de sfaturi...

2 răspunsuri:
| ionica56 a răspuns:

Stai asa.
cred ca esti intr-o lume paralela cu acest tip.
dar totusi dai niste likeuri pe fb, si baga-l in seama pe chat punandu-i o intrebarea gen: stii cumva daca azi se face scoalalaughing?
si daca iti va da atentie...ti-a facut cu mana laughing. daca nu pune ochii pe alt frumusel smug

| IONELA1234567890123456789090 a răspuns:

Lasa totul sa mearga de la sine... Dac a vezi ca nu iti atrage atentia atunci trebuie sa il uiti. Gasesteti pe altcineva care sa te faca sa-l uiti!