Buna
1.Dupa parerea mea iubirea este cel mai puternic si mai profund sentiment care poate exista. Iubind pe cineva daruiesti tot ce ai mai bun din tine pentru a ii fi bine acelei persoane si tie. Iubirea te schimba de la o zi de la alta. Iubirea te poate face sa zbori.Este un sentiment frumos.Pacat ca uneori lasa niste rani si un gol care greu se vor acoperi.
2.Cand iubim pe cineva nu ii vedem niciodata defectele.Credeam aceea persoana perfecta pentru noi.Vedem in ea totul.Nu ii putem poruncii inimii niciodata de cine sa ne indragostim, ea face alegeri si de pe urma ei noi vom suferi s-au nu.
3.Sa nu isi bata joc de sentimentele mele, sa ma iubeasca si sa ma acepte asa cum este, pentru ca nimeni nu este perfect, sa tina la mine si sa fie sincer.Ar mai fi si alte lucruri dar acestea pentru mine sunt mai importante
4.Niciodata nu as face asta. Odata ce iubesc o persoana nu m-as duce la alta.
5.Nu am inselat si nici nu voi insela
1 ceva de nedescris in cuvinte!
2 Cand iubesti pe cineva nu vei sti niciodata ceea ce te asteapta! esti ca sa spun asa orb, dupa despartire atunci incepi sa te trezesti si sa vezi altfel lucrurile.
3 sa ma respecte, sa fie sincer cu mine si sa ma iubeasca, cand demonstreaza aceste lucruri ma simt extrem de fericita!
4 niciodata!
5Nu l-am inselat niciodata!
1 un sentiment frumos
2 nu
3 asa cum ma comport si eu, nu vreau nici mai mult nici mai putin
4 nu
5 niciodata n-am facut asa ceva
1) "... Iubirea este ca o floare: Noi o plantăm în inimă, ea, crește, se usucă și moare. Iar când gâsim alta cu adevărat, această se plantează singură, crește și devine nemuritoare..." Copyright! Să nu aud comentarii!
2) Suferința e de moment, fericirea este eternă.
3) Sinceritate, Respect, Încredere, Înțelegere
4) Am avut multe ocazii dar nu am făcut-o! Deci niciodată!
5) Nu am făcut-o nu știu!
1. Cea mai frumoasa intamplare, ceva fara de care nu pot sa traiesc
2. Orice iubire presupune si suferinta(si dorul e suferinta), dar daca nu risti nu ai cum sa castigi.
3. In asa fel incat sa-mi dovedeasca ca ma iubeste
4.Nu, in niciun caz
5.-
1. Respect+prietenie+atractie fizica+comunicare.
2. Teoretic nu, practic toti am facut-o la un moment dat, involuntar.
3.Sa ma respecte si sa ma placa
4.Da. Cand relatia actuala "scartaie", cand nu primesc ceea ce ofer si atrag atentia partenerului, si el continua sa procedeze la fel.
5.Ca pot fi atragatoare si pentru altii si mereu se poate gasi ceva mai bun
Bună!
Ce este iubirea, este o întrebare grea!
A iubi înseamnă să te iubeşti pe tine în primul rând. Iubeşti ceea ce eşti tu în celălalt.
2.Nu merită!
3.Cât mai tandru,cu respect, bun simţ, să fie om de caracter, că de nu afar cu el, ie!
4.Nu,nu aş fi în stare, n-aş fi în toate facultăţiile!
5.Nu am înşelat!
Te pup!
Buna!
1. Iubirea nu poate fi descrisa in cuvinte.
2. Nu se merita!
3. Sa fie afectiv, dragut si in principal sa ma iubeasca cu adevarat.
4. Nu, sunt de parere ca daca iubesti o persoana nu o inseli.
5. Nu am inselat.
1. Pentru mine, iubirea e cel mai frumos sentiment posibil pe care il poti simti pentru cineva.
2. Pai... nu prea merita, dar inimii nu ii poti poruncii de cine sa se indragosteasca.
3. Partenerul ar trebui sa se comporte frumos, sa imi faca mici surprize in fiecare zi, sa imi demonstreze ca ma iubeste cu adevarat, sa petreaca mult timp cu mine, sa fie romantic, etc.
4. Nu. Decat sa il fac sa sufere, mai bine m-as despartii de el.
5. Nu am facu-o inca, dar cred ca groaznic.
O zi buna!
Iti raspund la 2 cred ca merita iti dai seama ca esti mai bun ca el ca bunatatea ta nu se compara cu al lui respectiv ei, asta reprezinta un atu
1. Iubirea e cel mai sincer si frumos sentiment! Nu cred ca exista fericire mai mare decat atunci cand iubesti din toata inima si esti la randul tau iubit la fel de mult!
2. Pe de o parte nu, pentru ca nimanui nu ii este placuta suferinta dar pe de alta parte da. daca ai simtit sentimentul acela si ai trait ceva frumos, s-a meritat! Pana la urma totul are un sfarsit :*
3. iubire, respect si sinceritate.
4.Niciodata! E cel mai oribil lucru.
anonim_4396 întreabă: