| Alex16rebel a întrebat:

A trecut mai bine de un an de cand e totul pentru mine. Am fost de f multe ori impreuna, ultima daca chiar recent, dar mereu ne-am despartit din motive tampite. Am facut mereu orice pentru el, orice sa il recastig pentru ca el e viata mea, e totul pentru mine. Ce credeti? Suntem meniti sa fim impreuna sau nu? Daca da, cum sa il recastig si daca nu, cum sa il uit(desi nu cred ca pot) pentru ca nu mai am lacrimi de cat plang in fiecare noapte. Funda pentru cel mai convingator raspuns si vot pentru restul

Răspuns Câştigător
| Love0and0Smile a răspuns:

Daca sunt motive tampite, va veti impaca iar. daca nu l-ai inselat, nu te-a inselat si nu a fost cv mai grav de atat, inseamna ca meritati sa fiti impreuna. eu cred ca vorbeati cat vorbeati, incepeati sa va contraziceti de la anumite chestii si apoi va certati si rascoleati iar trecutul. dar na... incercati sa va apropiati, ascultati-va inimile si zii si lui "asculta-ti inima si nu vei regreta". el daca tine la tine, te va cauta dar daca nu, incearca sa te gandesti ca nu te merita, ca nu a fost scris sa fiti impreuna. ca nu e el cel de care ai nevoie langa tine. pentru ca nu merita sa plangi pentru nimeni si daca ai impresia ca vei gasi cineva care va merita sa plangi pentru el, acel cineva nu te va face sa plangi. dar asa e in dragoste. si eu m-am certat de nenumarate ori cu prietenul meu dar ne-am impacat. asa e si in viata, uneori bine, alteori rau, pentru ca daca ar fi mereu bine, deja ar fi plictisitor. si dupa fiecare impacare sunteti si mai apropiati. daca te mai impaci cu el, arata-i ca ai incredere in el, nu il mai intreba cu cine si unde a fost, fii mai apropiata de dansul, suna-l mai des, comunicati mai multsad as putea sa iti spun mai concret unele lucruri daca as sti motivele tampitebig grin

| Alex16rebel explică (pentru Love0and0Smile):

Nu ne-am inselat sau altceva de genul asta. Mereu dupa despartire vorbim, ne intelegem ok ca si prieteni, mereu ma cauta. Dar prietenia nu e acelasi lucru

6 răspunsuri:
| SarahMaria a răspuns:

Am trecut si eu prin asa ceva, in general cand te intorci mereu inapoi e pentru ca simti ceva pentru acea persoana, cand nu mai simti nimic nu ai de ce sa te intorci! Insa trebuie sa gasiti stabilitatea in aceasta relatie ca ea sa functioneze, pentru ca nu e o solutie sa te certi toata ziua cu cineva si sa te impaci! daca nu gasiti stabilitatea, relatia nu mai trebuie continuata, pentru ca nu se ajunge nicaieri! Eu cred ca doua persoana care se impaca mereu, si nu-si gasesc linistea decat impreuna, cred ca sunt menite sa fie impreuna insa cred in acelasi timp ca nu sunt capabile sa-si traiasca povestea de iubire asa cum ar fi trebuit!

| dragonladyflame a răspuns:

Depinde din ce motive va despartiti.de la el pleaca totul? sau esti si tu vinovata pentru despartiri? daca mai mult el.incearca sa discuti.incearca prin mici gesturi sa ii arati ca il iubesti si ca ai incredere in el. daca mai mult tu incearca sa te controlezi si sa fii cu el.sa insisti in mod placut pe langa el.1 an e ceva.asa ca sanse sunt.nu mai plange >:d< treci la lupta.si bucura-te de dragoste, bafta happy

| IngeraşVerde a răspuns:

Buna.
Am analizat intrebarea. numele tau e Alex si este vorba despre un el?
Esti gay? Acum fara suparare.
Parerea mea este sa renunti la el/ea fiindca nu merita.Din moment ce v-ati despartit de atatea ori.inseamna ca nu te merita deloc.In plus chiar daca esti gay, mai sunt baieti ca tine!

| Alex16rebel explică (pentru IngeraşVerde):

Stii ca prescurtarea de la numele alexandra e tot alex, nu?

| OchiCaprui112 a răspuns:

Am trecut si eu prin asta, e dureros si imi pare rau ca trebuie sa iti spun dar trebuie sa il uiti! La asta te pot ajuta prietenele tale, stai mult cu ele, iesi pe afara, distreazate, gasesteti diferite ocupatii ca sa nu te gandesti la el si cel mai usor truc este sa gasesti un alt baiat la care sa te gandesti... Asa treptat, treptat il vei uita. Sper ca te'am ajutat :*