Mai ce sa zic din cate se pare e topit dupa tine dar probabil ca tine si la relatia lui nu stiu ce sa zic insa nu mai fiti orgoliosi :* vorbiti si distrati-va
Wow, de acum nu o sa ma mai uit la telenovele, mai ceva este sa citesc intrebari de genul asta.
Ce faci fato, fierbi in suc propriu? Te-o pus baiatu' la foc mic?
Nu vezi ca practic se joaca cu sentimentele tale, parca asteapta sa te pui pres la picioarele lui. Sigur ca te place, de aia vrea sa te faca sa joci cum ti-a canta el. Tu, daca esti desteapta, nu intra in joc.
Te place, insa degeaba face asta. Sunteti mult prea imaturi si mult prea copii ca sa fiti intr-o relatie. Sincer, nici nu am prea inteles povestea asta tragico-comica insa nici nu ma intereseaza si nici nu vreau sa stiu mai mult.
Nu iti spun asta din rautate, dar daca ajungeti printr-un miracol sa fiti impreuna, mai mult de 2 saptamani nu rezistati. De ce? Va veti certa din 5 in 5 minute si o sa va scoateti unul altuia ochii cu toate tampeniile posibile.
Presupun ca inca sunteti in scoala generala.
Eu unul zic sa-ti vezi de scoala si lasa baietii pentru liceu.
O poveste foarte intortochiata din care nu prea intelegi nimic... sincer ma asteptam la actiune da opinia mea e ca te'ar placea... nu pot sa iti garantez desigur. cel mai bine ar fi sa vorbiti
Sunt semnele ca te place, il interesezi... e topit dupa tine nu te lasa usor, fi tare, va veni in limba la tine
funda?