| jkjhcshbbzmb a întrebat:

acum 2 luni am cunoscut un baiat (e dr dentist) la care am fost sa imi tratez un dinte (eu sunt la facultate). diferenta dintre noi e cam de 7_8 ani.de fiecare data cand ma duceam, imi vorbea despre el, imi canta, facea glume mai mult decat cu un simplu pacient, mi. a spus ca sunt frumoasa, cand imi facea anestezia imi canta, cand ma vede in oras ma clacsoneaza, ma saluta.eu sunt o fire mai timida.pana acum nu mi-a cerut nr de tel sau ceva de genul, dar voi ce credeti? mersi pentru raspunsuri :*

Răspuns Câştigător
| Hombre a răspuns:

Atunci daca si tie iti place abordeaza tu problema, zambeste-i, inventeaza un motiv sa mai mergi la cabinet si in discutii strecoara-i vorbe, ca arata bine, e dragut, incurajeaza-l sa atace poate e mai timid. Daca eram in locul lui pana acum te luam cu fulgi cu totlaughing, succes si o seara buna.

7 răspunsuri:
| nikinikiss a răspuns:

Pai ai putea sa ii cer tu nr de tel.
gandeste`te ca la fel de timid ar putea sa fie si el
apropie`te de el
si poate va iesi ceva
funda?batting eyelashes

| rebela2011 a răspuns:

Eu cred ca el este mort dupa tine, iar daca tu il placi ar trebui sa fii impreuna cu el ...si fara timiditate ok? sper ca te-am ajutat

| DacaTuSpui a răspuns:

Pai eu zic sa treci pe la el pe la cabinet... Ii zice ca aveai drum pe acolo si te`ai hotarat sa intri sa vezi ce facehappy. Glumesti cu el, dupa ii spui sa iti dea numarul de telefon sa il mai suni, sa mai vorbiti. Ii zambesti si tu dragutsmug. Sper ca te-am ajutat. Succes:*

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Pai mai asteapta sa vezi ce se intampla, daca iti cere nr de telefon, daca te invita in oras. Si cu mine glumesc multi barbati si asta nu inseamna absolut nimic.

| Hombre a răspuns:

Ce este atat de greu sa intelegi ca omul te place, insa nu-l inteleg ce il retine sa te abordeze, o fi casatorit.

| jkjhcshbbzmb explică:

Nu este casatorit, asta stiu sigur.toata familia lui (ma refer la unchi,bunic si tata) sunt medici dentisti. ultima data cand am fost in cabinet, unchiul lui a vb cu mine, se tot uita laughinglaughinglaughing

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Pai da-i de inteles ca il placi si vezi ce se mai intampla.