| jkjhcshbbzmb a întrebat:

acum 2 luni am cunoscut un baiat (e dr dentist) la care am fost sa imi tratez un dinte (eu sunt la facultate). diferenta dintre noi e cam de 7_8 ani.de fiecare data cand ma duceam, imi vorbea despre el, imi canta, facea glume mai mult decat cu un simplu pacient, mi. a spus ca sunt frumoasa, cand imi facea anestezia imi canta, cand ma vede in oras ma clacsoneaza, ma saluta.eu sunt o fire mai timida.pana acum nu mi-a cerut nr de tel sau ceva de genul, dar voi ce credeti? mersi pentru raspunsuri :* app nu e casatorit tongue

9 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Mein gott

| pinkystyleツ a răspuns:

Poate ca nu este casatorit dar poate are o iubita.Sau poate sa se dea foarte tare la tine.Eu te sfatuiesc sa il bagi mai mult in seama si
poate
poate
Se infiripeaza
cevalaughing

| cosmin21 a răspuns:

Eu cred ca vrea sa ti-o puna si dupa aia papa, no offence

| MeMyseIf a răspuns:

App,poate te-a mintit si e casatorit defapt.Nu crede in tot ceea ce ti se spune.Eu cred ca e un fustangiu si te place si pe tine happy

| misu a răspuns:

Poate fi dragoste la prima vedere. esti destul de mare si nu iti pot da sfaturi. vezi ce simti si tu

| heroforyou a răspuns:

Vreau si eu un doctor stomatolog asa laughing din ce judet esti? poate merg si eu la acelasi cabinet laughinglaughing (trm un mesaj)

| PupicelT a răspuns:

Nu stiu...nu vreau fiu rea sau sa te descurajez, dar eu nu cred ca e bine.E doar parerea mea, poate gresesc...happy

| magdaa a răspuns:

In general domnii doctori stomatologi fac orice ca pacientilor sa nu le fie frica. S-ar putea sa te placa, dar e mai mare posibilitatea de a-i face pe pacienti sa mai mearga la dentist.

| clausss a răspuns:

Vrea doar sa te aiba o noapte...nimic altceva