| Chocolate_2137 a întrebat:

Acum 2 weekend-uri si weekendu-l trecut am dormit la iubitu meu acasa:X si vreau sa raman si in seara asta dar problema e ca nu stiu cum sa il conving pe tata, mama ma lasa dar nu prea pot sa ii mai zic ca ne strangem mai multi ca jucam remi, carti etc, am folosit deja asta, sau faza cu o petreceresad idei ceva? chiar vreau sa raman in seara asta la el, aseara ne-am certat foarte rau si azi simt nevoia sa stau mult cu e. dau funda celei mai bune idei...mersi mult:X:*

4 răspunsuri:
| MyShadow a răspuns:

NU e tocmai frumos sa-ti minti prietenii. Dar te inteleg, acum trebuie sa fiti impreuna, poate se inrautateste situatia intre voi.
Poate ar trebui sa spui ca mergi la altcineva, ca o mica incercare, o petrecere in pijamale. Daca mama ta te lasa, de ce n-o rogi pe ea sa te ajute? Poate il convinge ea pe tatal tau. Cine isi cunoste cel mai bine sotul, daca nu sotia? Sau spune-i ca trebuie sa faceti un proiect impreuna cat imi repede, apoi te-a luat somnul, sau s-a blocat drumul din cauza zapezii. Poti sa faci intr-un fel sa ajungi acolo devreme, insa nu poti pleca pentru ca parintii iubitului tau te-au rugat sa-i ajuti, ramai inca putin, pana la zece, iar apoi nu mai poti pleca din cauza vremii laughing NU stiu ce ai putea spune, nu o am cu minciunile.

| AnDrEEa1318 a răspuns:

Vorbeste cu mama ta si roag-o sa il convinga.

| aurelian_4480 a răspuns:

Eu zic sa-i spui cinstit daca te lasa te lasa daca nu tu tot mergi

| Life4Fun a răspuns:

Cati ani ai tu? De curiozitate.Nu te lasa parintii te duci oricum.Ce pot sa-ti faca? Iti zic eu:Nimic!