| merock666 a întrebat:

acum cateva eu si prietenul meu ne-am despartit... iar in seara asta nu am mai putut rezista si i-am trimis un mesaj cu :"i miss the time with you" iar el mi-a raspuns:"oo. ce dulce.si miepuppy dog eyes" dar cand l-am intrebat daca vrea sa ne impacam mi-a zis ca e mai bine asa... k face asta pentru mine ca sa nu sufar. desi am insistat nu vrea sa ne impacamsad oare nu mai tine la mine?:-

Răspuns Câştigător
| liz23 a răspuns:

Tine la tine dar nu suficient incat sa vrea sa te aiba langa el in continuare.Un om daca nu te iubeste cum ti-ai dori tu,nu insemna ca nu te iubeste deloc. In acelasi timp el si-a exprimat dorinta, renunta la voi ca relatie, iar cand unul renunta celalalt nu poate decat sa se retraga.

3 răspunsuri:
| HereAndNow a răspuns:

Se pare ca tine, tine atat de mult in cat nu vrea sa iti raneasca sentimentele

| vipande11 a răspuns:

De multe ori omul confunda sentimente de prietenie, de simpatie puternica, sau atractia fizica, cu iubirea. Si probabil asta s-a intamplat si cu el si nu vrea sa te raneasca incearca sa-ti faca un bine pentru simplu fapt ca tine la tine dar nu ca la o iubitha. Vorbeste cu el despre asta. Sperca ca ti-am putut fi de folos BAFTA

| AlexKiddu a răspuns:

Poate tine la tine, dar ii place de alt cineva si nu vrea sa iti raneasca sentimentele