Hei.din cate am vazut ai aceesi varsta cu mine.14 ani.deci din moment ce are masina.cred ca are peste 18.sa stii ca este o diferenta destul de mare,.nu foarte insa se va simti la sigurtrebuie sa intelegi ca nu toata lumea e roz si nu toti iti vor binele.nu spun. poate te place insa...el are 18 ani.are alte preferinte.si in plus nu cred ca nu si-a inceput viata sexuala la varsta asta.nu spun ca ar fi ceva iesit din comun insa nu cred ca inca e virgin.deci s-ar putea de ex sa-ti ceara mai mult in caz ca vei avea o relatie cu el.si in plus poate ca te-a vazut putin mai naiva si vrea sa isi verifice calitatile de Don Juan.ia-o cum vrei,, insa iti spun sa nu te aprinzi prea tarebafta si ai grija de tine:*
@Jack : nu e mare diferenta
@serbanell : multumesc pentru sfat e o idee buna. si stiu ca nu e prea bine ca il plac, dar ce sa fac acum?
@elena13 : viata sexuala la sigur si-a inceput-o, si e mai mult decat clar ca nu o sa ii ofer beneficii in acest domeniu si calitatile de DonJuan. nu cred, deoarece la inceput cand flirta cu mine pur si simplu nu il bagam in seama, il ignoram ii vorbeam in sila dar acum nu stiu . si totusi a continuat cu flirturile.intr-o dimineata cand prietena mea nu a venit la scoala a venit el cu masina si m-a intrebat daca ma poate duce la scoala, i-am zis ca da si in masina mi-a complimentat parfumul
NUe e prea bine dar daca iti place de el... ... spune-i ca ti s-a intamplat ceva in genu' "mi-s furat cineva portofelu" povesteste-i si apui va incepe el sa povesteasca si mai departe cred ca stii si tu