Si raspunsul-unde duc toate relatiile astea doar de dragul de a avea un iubit!
Cred ca ar trebui sa vorbesti foarte serios cu el[la telefon, ca face to face e periculos] si sa ii explici si daca nu inceteaza mergi si vorbesti cu parintii si faceti impreuna o vizita la politie!
Si il asiguri ca primeste o amenda super mare deoarece te hartuieste!
Iar daca nu inceteaza nici asa treci la planul B si te duci si vorbesti cu parintii!
Daca te iubeste cu adevarat asa cum zice nu iti va face rau.Intalneste-te cu el intr-o zi, sau sunal.si spune-i ca nimic nu a mai mers bine asta e... Spune-i ca daca vrea sa ramaneti amici totul e ok;]...
Eu zic sa ai grija ce faci, daca a incercat sa faca asta, nu e bine, cine stie de ce obsedat ai dat . vb foarte serios cu el la telefon sa inceteze ca altfel te duci la politie. ceea ce face el se numeste hartuire. cere ajutorul parintilor tai, pune-l pe tatal tau sa vorbeasca cu el.vezi tu...
Este genul de baiat posesiv si gelos, ai grija cu el daca a incercat sa te dezbrace cred ca ai devenit o obsesie pentru el. ce simte el nu se mai numeste iubire ci obsesie obisnuinta.
nu cred ca e in stare sa te violeze pentru ca ai fost cu el si probabil te-a iubit mult, el face toate chestile astea sa te impaci cu el o sa vezi ca o sa urmeze multe altele pe langa faptul ca te-a bagat in mas cu forta. Sfatul meu : vorbeste serios cu el cat de serios, afla`i intentiile ...aici trebuie sa citesti si despre limbajul trupului reactii si alte chesti, se afla o carte despre asa ceva citeste`o nu pe toata doar capitolul despre limbaj ca sa-i descoperii minciunile sau adevarurile depinde daca intr-adevar te iubeste,
Ba da prosti sunte'ti. sa nu faci prostia sa ii zici ca te duci la politie. incearca sa il iei cu frumuselul. si daca vezi ca nu inceteaza te duci fara sa ii mai zici nimic. ca daca ii zici de inainte s-ar putea ca parintii sa se trezeasca cu tine pe nu stiu eu unde sfatul meu
Anonim519 întreabă: