anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU...acum ceva timp am avut un prieten cu care am stat 6 luni.ne intelegeam foarte bine, dar intr-o zi s-a uitat in telefonul meu si a vazut un mesaj de la un coleg de clasa caruia ii placea de mine.in fine el a zis ca tine la mine si ca poate sa treaca peste asta, dar m-am uitat si el la mesajele lui si avea un mesaj de la o tipa care ii zicea ca ii e dor de el si chestii din astea, atunci i-am zis ca vreau so terminam si gata(mentionez ca vroiam de mai multe ori sa o termin cu el da el imi zicea ca se duce si se sinucidelaughing ori se apuca de plans daca nu mai stateam cu el)in fine... a doua zi eu am plecat in vacanta in grecia si el imi mai trimitea mesaje dar dupa ceva timp a plecat si el in italia.Intre timp eu am venit in romania.eu am trecut peste reletia pe care am avut-o dar se pare ca el nu.imi trimitea mesaje, ma suna noaptea etc
Acum vreo saptamana el a venit acasa, eu tot incerc sal evit dar in seara asta cand veneam de la scoala, ma urmarit si a venit la mine si a inceput sa ma stranga in brate si a incercat sa ma bage la el in masina, mia rupt si haina de pe mine si vroia sa ma descheie la pantaloni norocul meu a fost ca pe drum trecea o colega de-a mea care ma ajutat sa scap dar mi-a zis ca nu o sa termine cu amenintarile pana cand no sa fin din nou impreuna
Mi-e frica si nu stiu ce sa fac, daca o sa-mi faca rau? ce sa fac?
fundita:d

Răspuns Câştigător
| Lavynya95 a răspuns:

Si raspunsul-unde duc toate relatiile astea doar de dragul de a avea un iubit!
Cred ca ar trebui sa vorbesti foarte serios cu el[la telefon, ca face to face e periculos] si sa ii explici si daca nu inceteaza mergi si vorbesti cu parintii si faceti impreuna o vizita la politie!
Si il asiguri ca primeste o amenda super mare deoarece te hartuieste!
Iar daca nu inceteaza nici asa treci la planul B si te duci si vorbesti cu parintii!winking

5 răspunsuri:
| BeeZsiAtat a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat asa cum zice nu iti va face rau.Intalneste-te cu el intr-o zi, sau sunal.si spune-i ca nimic nu a mai mers bine asta e... Spune-i ca daca vrea sa ramaneti amici totul e ok;]...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa ai grija ce faci, daca a incercat sa faca asta, nu e bine, cine stie de ce obsedat ai dat straight face. vb foarte serios cu el la telefon sa inceteze ca altfel te duci la politie. ceea ce face el se numeste hartuire. cere ajutorul parintilor tai, pune-l pe tatal tau sa vorbeasca cu el.vezi tu...

| Anakatsu a răspuns:

Sa te sinucizi

| AnAiLuI a răspuns:

Este genul de baiat posesiv si gelos, ai grija cu el daca a incercat sa te dezbrace cred ca ai devenit o obsesie pentru el. ce simte el nu se mai numeste iubire ci obsesie obisnuinta.
nu cred ca e in stare sa te violeze pentru ca ai fost cu el si probabil te-a iubit mult, el face toate chestile astea sa te impaci cu el o sa vezi ca o sa urmeze multe altele pe langa faptul ca te-a bagat in mas cu forta. Sfatul meu : vorbeste serios cu el cat de serios, afla`i intentiile ...aici trebuie sa citesti si despre limbajul trupului reactii si alte chesti, se afla o carte despre asa ceva citeste`o nu pe toata doar capitolul despre limbaj ca sa-i descoperii minciunile sau adevarurile depinde daca intr-adevar te iubeste,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba da prosti sunte'ti. sa nu faci prostia sa ii zici ca te duci la politie. incearca sa il iei cu frumuselul. si daca vezi ca nu inceteaza te duci fara sa ii mai zici nimic. ca daca ii zici de inainte s-ar putea ca parintii sa se trezeasca cu tine pe nu stiu eu undewinking sfatul meu