Pai daca tot nu crezi in vise, la ce naiba iti ocupi timpul intreband despre ele?
Sincer cred ca te intriga putin fata asta si prin rautatea ei si prin faptul ca nu are scrupule si e dispusa sa calce peste cadavre ca sa aiba ce vrea la momentul ala. Pentru ca numai o persoana lipsita de orice compas moral poate sa inventeze tot felul de minciuni ca sa desparta doi oameni carora le e bine mersi in relatie. Si de aici poate ca e si o mica fascinatie din partea ta. Te flateaza in sinea ta ca o fata e capabila de orice tertip ca sa fie cu tine.
Imi vine sa-mi dau plame cand va vad pe toti cu "visele" astea ale voastre de ****.
Ce ma, vrei sa confirmi teoria lu' Freud?
Serios, realitatea e asa de frumoasa, baga diseara in vis si o doza de realitate, ti-ar prinde bine ca imaginatie ai, vad.
Stai linistita, ca sa ma intalnesc cu cea pe care am visat-o si etc pot sa fac cand vreau, sincer vorbind, dar eram si eu curios de pareri chestia, am visat-o, si daca voiam puteam sa-l fac si real... dar de ce sa ma complic ce-am vazut in visu` ala, pot sa fac in real deci, doar era o chestie, nu e ceva important si eram curios de raspunsuri, oricum mersi de sfatu` tau
Of frate esti cam fraierica, daca erai destept stiai cum sa le manevrezi pe amandoua. NU te mai lasa umilit de fete.
Hm Frate, stiu ce zici momentan sunt la inceput si eu anul` asta o sa fiu departe de amandoua si d`aia nu ma implic prea mult, intelegi dar eram asa si eu curios, de ce dreacu am visat-o pe aia daca sunt cu asta.
Inseamna ca iti place mai mult cealalta daca o visezi.
Mihai draga, sigur doresti sa-ti dau eu raspunsul pe care-l meriti? Daca totusi visul acesta se repeta, te rog sa revii.
Iti plac atat de mult intrebarile mele, incat raspunzi ironic la toate, si nici macar nu raspunzi la ce-am zis si chesti, sau doar vrei sa ai raspunsuri Sa castigi?
Ce sa castig, crezi ca ma onoreaza sa castig ceva pe spatele unor isteti ca si tine, care nu pot intelege corect sensul unui raspuns, decat daca-i dai totul mura-n gura! Incearca totusi sa recitesti raspunsul meu de mai multe ori si ai sa vezi ca nu este vorba de nicio ironie, ci de o mare realitate. O zi buna!
E o simpla intrebare, voiam raspunsuri nu o discutie care poate continua la nesfarsit intre noi doi, voiam alte idei, alte sfaturi intelegi , dar numai conteaza, bafta, si nu stiu daca nu vrei sa te legi de subiectu` in sine numai spune nimic, eu asa zic, acum faci cum doresti.
Era sa zic o prostie dar ma abtin.
Ceea ce iti pot spune sigur e asta : NU tii la actuala prietena mai deloc.
Daca pe tine un vis te baga atata in ceata si esti gata sa iti pui intrebari existentiale despre actuala prietena...e clar ca iti bati joc de ea.
Hm, poate m-am exprimat gresit, nu ma baga deloc in ceata, n-am nicio treaba, mie imi place de actuala prietena, si cred eu ca o iubesc ca altfel nu stateam langa ea la toate problemele, si etc, dar eram curios, nu cred in chestia cu visele dar eram curios, si na niste pareri n-ar strica, oricum parerile voastre nu ar afecta relatia mea cu ea Dar mda, poate m-am exprimat gresit.
Mda, poate chiar ai dreptate, probabil asta ma " fascinat ".
Pai daca tot nu crezi in vise, la ce naiba iti ocupi timpul intreband despre ele?
Sincer cred ca te intriga putin fata asta si prin rautatea ei si prin faptul ca nu are scrupule si e dispusa sa calce peste cadavre ca sa aiba ce vrea la momentul ala. Pentru ca numai o persoana lipsita de orice compas moral poate sa inventeze tot felul de minciuni ca sa desparta doi oameni carora le e bine mersi in relatie. Si de aici poate ca e si o mica fascinatie din partea ta. Te flateaza in sinea ta ca o fata e capabila de orice tertip ca sa fie cu tine.
Hmmm,interesant... Nu dtiu, poate constiinta ta inca se gandeste la fata aia. Poate ai visat-o doar pentru ca ai vorbit ceva mai mult zilele astea. Poate chiar e un semn, daca ati visay ca v-ati satutat.Stiu un caz asemanator, tot asa, a visat intr'o noapte ca se saruta cu un baiat cand ea placea pe altul, iar pana la urma a fost cu baiatul pe care l-a visat.Si daca msi simti si o chestie in stomac, atunci s-ar putea sa fii indragostit.