| MegaProXtreMm a întrebat:

Hey tpu.acum ceva vreme m-am despartit de iubitul meu,au fost niste neintelegeri dupa care a ales sa ma lase balta si sa ma ignore, cand m am bagat cu el in seama a zis "pa"(ma ignora de 6 zile). aveam o relatie destul de lunga,aproape un an si nu credeam ca imi va face asa vreodata mai ales ca imi zicea ca nu ma va parasi niciodata,ca ma iubeste s.a.m.d. :-J oare se va mai intoarce si face asa de moment? oare i se va face dor? pareri va rog,

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Asa se intampla atunci cand ajungi sa crezi in minciunelele unui baiat. Atunci cand va avea timp liber, si daca are un motiv intemeiat, se va mai intoarce.

| Sxx a răspuns:

Toti regreta o data si o data, dar mai asteapta... timpul le rezolva pe toate.
Cine stie ce a fost in capul lui, poate are
problemele lui, tu asteapta... daca vezi ca nu se intampla nimic... lasa-l si treci mai departe
Nu este ultimul happy

| OnuOnulică a răspuns (pentru Sxx):

Nu neapărat...nu o să regrete nimic.

| Sxx a răspuns (pentru OnuOnulică):

Din propriile experiente tin sa te contrazic laughing

| anyry a răspuns:

Eu cred ca a fost pe moment. Lasa-l putin daca vezi ca tot asa face, ignora-l si tu. Indiferenta doare! :*

| ovidiu2295 a răspuns:

Probavil are dreptate, asa fac si eu cu prietena mea, la fel o tratez cand numai ea are dreptate si face doar ce vrea. Te asigur ca o sa se intoarca la tine dar ca sa nu il pierzi de tot ar trebui sa ai grija de el si de relatia voastra