| maria59 a întrebat:

ajutati-ma va rog astazi pe 26.08. 2013 trebuia sa-mi vina menstruatia acum este ora 7 dimineata si nu mi-a venit oare sa ma ingrijorez? Specific ca nu am avut contact sexual! Funda, multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este vorba de corpul tau, de sanatatea ta dar nu trebuie sa exageram cu ingrijorarea, ciclul menstrual poate intarzia si de la stres, medicamente, raceala, sunt multi factori care influenteaza intarzierea c.m.

4 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Draga mea, nu ai de ce sa ingrijorezi.Ciclul nu e musai sa vina la ora 24. Pana seara mai e timp. Daca ai ciclul regulat de cel putin un an, el veni in cursul zilei de azi, cel tarziu maine.In plus si pana in doua -trei zile de intarziere sunt normale fara sa te ingrijorezi.

| BlackheartQueen a răspuns:

Pe bune? Ti-a intarziat cateva ore si e panica mare? E normal sa ai ciclu neregulat la varsta ta.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai de ce să te îngrijorezi!
Deocamdată NU putem discuta de o întârziere.

Apoi, o întârziere ( a menstruaţiei ) de până la 7-10 zile ( faţă de data calculată CORECT cu metoda calendarului ) este acceptabilă - dacă întârzie mai mult, atunci pot fi alte „probleme".

Cauze generale posibile în cazul întârzierii menstruaţiei : răceală, dereglare hormonală, stres, infecţie, probleme medicale ( chist ovarian, ovar polichistic, etc. ), sarcină,...

O întârziere acceptabilă, din diverse cauze : răceală abdominală ( NU răceala "comună" ) sau răceală la ovare ( anexită ), infecţie, medicamente, etc., este de MAXIM 7-10 zile; tot ce DEPĂŞEŞTE 10 zile reprezintă o "problemă medicală"!

Toate cele bune.

| maria59 explică:

Ei a trecut 2 zile si tot nu mi-a venit ce sa fac? ce se intampla?