anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-ma, va rog! Deci o sa para o prostie povestea asta, asa ca va rog de la inceput sa nu faceti misto!sad Asa! Am 14 ani si in prezent sunt cu un baiat de 16 ani. Suntem impreuna de ceva timp. Mai exact de vreo 2 ani. Ne-am iubit enorm de la inceput, de aceea am spus sa fim impreuna.
De vreo saptamana, nu mai simt asa de multe pentru Mihai(iubitul meu). Si sa va spun si de ce.Saptamana trecuta, prietena mea a venit acasa din Italia. Mi-a povestit de prietenul pe care l-a avut acolo timp de 2 luni si jumatate. Dar nu stiu din ce motiv, s-au certat. Ea mi-a zis ca nici macar nu vrea sa mai auda de el, chiar daca inca mai simte ceva, face asta ca sa il uite. Si mi-a aratat cateva poze cu el. Era un baiat blond, cu ochii caprui. Si nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar dintr-o data m-am indragostit de el. Am mai vazut eu baieti cu ochii caprui, dar chiar nu m-au interesat.
Dar sa revenim din nou la subiect! Deci nu pot sa zic ca nu mai simt nimic pentru Mihai, dar baiatul acela italian mi se pare mai dragut. Ce sa fac? Cum sa il uit pe Matteo? Oricum, stiu ca nu o sa fiu niciodata cu el, pentru ca nici macar eu nu il cunosc. Si nu vreau sa il ranesc pe Mihai. Voi ce credeti? Funda+vot! Va rog, cat mai repede! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| alylove15 a răspuns:

Ar fi bine sa il uiti pe Matteo...nu merita sa iti placa de el mai ales ca el e in Italia si u in Romania.Si in legatura cu Mihai as zice sa nu te desparti de el pentru ca sigur dupa vei regreta si iti vei da seama ca pe el ii iubesti cu adevarat si ca celalalt e doar de moment.

5 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Daca esti convinsa ca Mihai asta nu prea mai simte nimic pentru tine cred ca ar trebui sa pui stop, daca nu. continua relatia

| LifeFail a răspuns:

Bună.
Dacă eşti convinsă că nu mai simţi nimic pentru actualul,mai bine renunţă la relaţia asta,pentru că nu vei obţine decât suferinţa lui şi nu vrei asta. Cum ai spus şi tu,pe celălalt nu îl cunoşti şi probabil nu îl vei cunoaşte vreodată,dar trebuie să îl uiţi,pentru că doar suferi pentru el. Despărţiţi-vă pentru o perioadă, să îţi pui ordine în gânduri, să decizi ce trebuie să faci.Vei avea o viziune mai bună asupra lucrurilor.
Baftă!

| Je_1276 a răspuns:

Daca nu mai simti nimic pentru Mihai,poti sa-i spui ca decat sa-i faci rau spunandu`i ca`l iubesti,cand de fapt tu nu mai simti atat de multe pentru el, poti sa-i spui ca ai vrea macar un timp sa te mai gandesti la toate lucrurile care ti s`au intamplat. Daca Mihai chiar te iubeste, o sa fie de acord sa te lase un timp singura ca sa te gandesti la toate lucrurile ce ti s`au intamplat.

| Ralucutza a răspuns:

Da...pentru Matteo e doar atractie fizica, pentru celalalt e putin mai mult. Poate din cele spuse de prietena ta ti-ai dat seama ca iti doresti si tu un baiat ca si Matteo, si ai facut intr-o oarecare masura comparatie intre actualul tau prieten si celalalt tip. Daca te intelegi bine cu Mihai si chiar nu vrei sa-l faci sa sufere, eu zic sa nu te mai gandesti la Matteo- mai ales ca nu ai de unde sa stii cat de "nebun" poate sa fie omul asta, nu-l cunoscti.

| LupTrist a răspuns:

Eu zic sa ramai cu Mihai ca il parasesti pentru ala si ala poate nu simte nimic pentru tine.