Ar fi bine sa il uiti pe Matteo...nu merita sa iti placa de el mai ales ca el e in Italia si u in Romania.Si in legatura cu Mihai as zice sa nu te desparti de el pentru ca sigur dupa vei regreta si iti vei da seama ca pe el ii iubesti cu adevarat si ca celalalt e doar de moment.
Daca esti convinsa ca Mihai asta nu prea mai simte nimic pentru tine cred ca ar trebui sa pui stop, daca nu. continua relatia
Bună.
Dacă eşti convinsă că nu mai simţi nimic pentru actualul,mai bine renunţă la relaţia asta,pentru că nu vei obţine decât suferinţa lui şi nu vrei asta. Cum ai spus şi tu,pe celălalt nu îl cunoşti şi probabil nu îl vei cunoaşte vreodată,dar trebuie să îl uiţi,pentru că doar suferi pentru el. Despărţiţi-vă pentru o perioadă, să îţi pui ordine în gânduri, să decizi ce trebuie să faci.Vei avea o viziune mai bună asupra lucrurilor.
Baftă!
Daca nu mai simti nimic pentru Mihai,poti sa-i spui ca decat sa-i faci rau spunandu`i ca`l iubesti,cand de fapt tu nu mai simti atat de multe pentru el, poti sa-i spui ca ai vrea macar un timp sa te mai gandesti la toate lucrurile care ti s`au intamplat. Daca Mihai chiar te iubeste, o sa fie de acord sa te lase un timp singura ca sa te gandesti la toate lucrurile ce ti s`au intamplat.
Da...pentru Matteo e doar atractie fizica, pentru celalalt e putin mai mult. Poate din cele spuse de prietena ta ti-ai dat seama ca iti doresti si tu un baiat ca si Matteo, si ai facut intr-o oarecare masura comparatie intre actualul tau prieten si celalalt tip. Daca te intelegi bine cu Mihai si chiar nu vrei sa-l faci sa sufere, eu zic sa nu te mai gandesti la Matteo- mai ales ca nu ai de unde sa stii cat de "nebun" poate sa fie omul asta, nu-l cunoscti.
Eu zic sa ramai cu Mihai ca il parasesti pentru ala si ala poate nu simte nimic pentru tine.
Remusopen întreabă: