Buna.
Mie una mi se pare ceva normal tinand cont de faptul ca lumea s-a schimbat. Poate ca la varsta ta este doar o atractie (reciproca) si e normal sa nu te gandesti la chestii serioase. Nu te voi intreba de parintii tai, daca stiu ceva sau macar daca le-ai pus in tema subiectul asta pentru ca la 13 ani stiu cum e .
Ai grija cu cine te incurci de la varsta asta si asigura-te ca este un baiat care chiar merita atentia ta.
P.S : El cati ani are?
El are 14..si mama stie tot si a spus ca e in regula..si tata a vazut ceva mesaje. Mi-a spus sa nu cred ca ma minte. Si i-am spus ca acum experimentez..si nu a mai spus nimik..ma intreaba tata uneori cand ne intalnim..si glumeste cu mine
Toare-s bune si frumoase dar incearca sa ne spui si noua ce-ti doresti tu de la o relatie, ce trebuie sa faci tu cu el in acest timp si cat crezi ca poate rezista o relatie la 13-14 ani.
Pai sa mergem la film..sa ne tinem de mama..si sa ne sarutam:Scam atat
Este un pic cam devreme...bine la copiii din ziua de azi este ceva normal. Ai grija ce faci, daca e mult mai mare ca tine nu-l lasa sa-si bata joc de tine.
Da si nu. Daca scoala e scoala, prietenia ramine. Daca vreti "chestii serioase" situatia se va schimba, nu veti mai trai clipele frumoase ale adolescentei. Deveniti automat maturi.Adolescenta este cea mai frumoasa perioada din viata omului.
Nu vrem":chestii serioase. In legatura cu scoala merge la fel de bine
Mai tirziu vei intelege de ce. acum la virsta asta, eu te inteleg. nici eu n-am inteles la virsta ta. eu m-am referit la viitorul tau nu la prezent.
OK:*multumesc pentru sfat: *
Da daca tineti unu la altul. Oricum in orice caz, sa fiti fericiti impreuna si sa va distrati :'D.
beausingurlamasamea întreabă: