| anchyancutza a întrebat:

Hey TPU..am 13 ani jumate si am prieten..nu avem de gand sa facem "chestii serioase" e in regula ca am prieten(iubit) de LA varsta asta?

Răspuns Câştigător
| DouaPuncteD a răspuns:

Buna.
Mie una mi se pare ceva normal tinand cont de faptul ca lumea s-a schimbat. Poate ca la varsta ta este doar o atractie (reciproca) si e normal sa nu te gandesti la chestii serioase. Nu te voi intreba de parintii tai, daca stiu ceva sau macar daca le-ai pus in tema subiectul asta pentru ca la 13 ani stiu cum e kiss.

Ai grija cu cine te incurci de la varsta asta si asigura-te ca este un baiat care chiar merita atentia ta.

P.S : El cati ani are? happy

| anchyancutza explică (pentru DouaPuncteD):

El are 14..si mama stie totbig grin si a spus ca e in regula..si tata a vazut ceva mesaje. Mi-a spus sa nu cred ca ma minte. Si i-am spus ca acum experimentez..si nu a mai spus nimik..ma intreaba tata uneori cand ne intalnim..si glumeste cu minebig grin

17 răspunsuri:
| Yasmine1999 a răspuns:

Pe bune..si eu am 13, dar mai astept, sa zic: 3-4 ani.

| neutrino a răspuns:

Toare-s bune si frumoase dar incearca sa ne spui si noua ce-ti doresti tu de la o relatie, ce trebuie sa faci tu cu el in acest timp si cat crezi ca poate rezista o relatie la 13-14 ani.

| anchyancutza explică (pentru neutrino):

Pai sa mergem la film..sa ne tinem de mama..si sa ne sarutam:Scam atat

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

E, dar ar fi bine sa mai copilaresti, cauta -ti papusa

| Larisssaa a răspuns:

Da este okwinking.
Atâta timp cât nu faceţi chesti seriose.
El câţi ani are? smug

| Nelamuritul a răspuns:

La varsta asta ii bine daca ai.

| christianlaroka a răspuns:

Este un pic cam devreme...bine la copiii din ziua de azi este ceva normal. Ai grija ce faci, daca e mult mai mare ca tine nu-l lasa sa-si bata joc de tinewinking.

| charna a răspuns:

Da si nu. Daca scoala e scoala, prietenia ramine. Daca vreti "chestii serioase" situatia se va schimba, nu veti mai trai clipele frumoase ale adolescentei. Deveniti automat maturi.Adolescenta este cea mai frumoasa perioada din viata omului.

| anchyancutza explică (pentru charna):

Nu vrem":chestii serioase. In legatura cu scoala merge la fel de binehappy

| charna a răspuns (pentru anchyancutza):

Mai tirziu vei intelege de ce. acum la virsta asta, eu te inteleg. nici eu n-am inteles la virsta ta. eu m-am referit la viitorul tau nu la prezent.

| anchyancutza explică (pentru charna):

OK:*multumesc pentru sfat: *

| Ђαнτuk a răspuns:

Da este okwinking

| TeoPentrucavreau a răspuns:

Da daca tineti unu la altulbig grin. Oricum in orice caz, sa fiti fericiti impreuna si sa va distrati :'D.

| anchyancutza explică:

El are 14 anibig grin