| AndreeaElly a întrebat:

am 13 ani unui baiat de 14 ani ii place foarte tare de mine se da zvonul prin scoala ca isi bate joc de fete uni zic ca nu e asa vrea sa se combine cu mine iar bunica mea nu prea e de acord cu iubiti pentru mine el m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el iar eu i-am zis ca ii zic maine si nu stiu ce sa zic am vb cu el si am observat ca el chiar ma iubeste

Răspuns Câştigător
| martinezu a răspuns:

Eu iti zic sa ii dai o sansa baiatului si daca se poarta urat cu tine ii zici ca nu vrei sa fi cu el, dar dai o sansa daca chiar ii place de tine

| AndreeaElly explică (pentru martinezu):

Tiam ascultat sfatul si a mers toata lumea imi spunea sa ma combin cu el si asta am si facut mersi mult pentru sfat

4 răspunsuri:
| Diiisclosure a răspuns:

Ati încercat să vb unu despre altul? Vă cunoaşteţi? Prin comportamentul lui îţi dai seama dacă i un mitocan sau nu? Vreun şmecher pervers? Dacă nu, atunci fă toate astea. Dacă da, spune-i pa. Părerea mea. Pă, pentru că prima iubire ar trebui " să nu se uite niciodată. " vrei sa ai primele relaţii de groază? Şi să suferi? Nu te combina cu el.

| Diiisclosure a răspuns:

A, da. Să ştii, că uni e ştiu preface. :*. poate nu ai observat bine. Nu ştiu spun şi eu ce cred.

| AnNa3004 a răspuns:

laughing)) iubire la 13-14 ani laughing)