| RamboBike3 a întrebat:

Am 14 ani am avut o relatie cu un baiat extraordinar cu care parintii mei nu au fost de acord.Neam certat de foarte multe ori din cauza geloziei si de genu dar ne impacam de fiecare data ca ne iubeam prea tare.Am incercat sa ascund de parinti ca sunt cu el dar tot au aflat.Eu am ales sa ne despartim.De atunci au trecut 2 luni si el ar vrea sa ne impacam.Imi zoce ca ma iubeste si ca i dor de mine. Poate ca il mai iubesc si mai tin al el dar ceva ma opreste sa ma impac cu el nu stiu ce! Mentionez iar ca parintii mei nu au fost de acord cu el si nu cred ca ar fi nici acum dar nu asta ma opreste nu stiu ce! Si asa habar n-am ce sa fac toata lumea zice 'fa ce iti zice inima' dar asta e o prostie ca inima nu face nimic.....Mas impaca cu el dar eu is foarte complicata ma indragostesc repede si atunci trebuie sa ma despart de persoana iubita si mi-e frica ca il ranesc iar ca de multe ori a fost asa.Dar nu asta ma opreste. Ce sa fac sa fie bine?

Răspuns Câştigător
| mihaelaT a răspuns:

Pai...suna ca un text standard, dar chiar trebuie sa faci ce-ti dicteaza inima. uite.ia-ti o pauza de cateva minute si gandeste-te in liniste cum te-ai simti mai bine. cu el sau fara el. gandeste-te la toate motivele pro si contra, pune-le in balanta si ia o decizie. referitor la teama ta de a nu-l rani..nu poti trai toata viata asa, sa-ti fie teama de o relatie pentru ca il ranesti. poate nu va fi asa. pana la urma trebuie sa risti.

3 răspunsuri:
| IFeelGood a răspuns:

Buna.Deci,Wow.Stii in viata nu exista doar o persoana pe care o iubesti.Ele vin si pleaca pana ajungi la una.Aceea cu care te intelegi cel mai bine si pe care o iubesti cel mai mult.Acum, in legatura cu problema ta.Ce vei face probabil te va afecta oricum chiar daca te impaci cu el sau nu.Totusi incearca sa te gandesti logic la mersul lucrurilor.Din cate ai zis vad ca parintii tai nu sunt de acord.De obicei ei au cea mai mare dreptate chiar daca tu crezi altfel. Oricat de mare ar fi iubirea, in 80% din cazuri parintii au cea mai mare dreptate pentru ca ei stiu si au trecut prin acestea.Gandeste-te bine.Nu e ``ceva`` care sa faci sa fie bine.Ce va fi va fi.Lumea nu poate decide pentru tine.Treci peste situatie, alege o varianta, si invata din greseli.Noroc!

| neutrino a răspuns:

Sa-ti mentii decizia luata.

| asile2 a răspuns:

Daca ceva te opreste sa fi cu el e inima!happyinima vorbeste asa de incet ca nu-ti dai seama ca e eahappy