| LalaPupici a întrebat:

Am 14 ani și am un iubit. Vorbeam doar pe Facebook și în fata doar ne salutam.....Chestia e ca am aflat de la BFF-ul meu ca iubitul meu îi tot spunea ca vrea sa mă sărute... După ce am aflat am început sa îl evit, dar odată nu l-am văzut și am intrat în el și el s-a aplecat sa mă sărute. Eu m-am panicat, l-am împins și am fugit...După el mi-a zis intr-un mesaj ca se desparte de mn... Știu ca e normal și l-am uitat dar mereu când mă întreabă de BFF-ul meu (gen sa îi spun sa intre pe facebook) mă simt trădată și el mereu îmi mai da mesaje.....chiar nu știu ce sa fac...era foarte drăguț cu mine...Mă simt tare confuza...

Răspuns Câştigător
| KMaddieK a răspuns:

Daca doar vorbeati pe fb si face2face doar va salutati atunci nu e o relatie si nu se poate numi "iubit". Cred ca nu esti pregatita pentru o relatie. Relatiile bune de obicei nu se gasesc pe fb. (parerea mea)

5 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

De tot râsul.
Nu voia să te violeze, voia doar să te sărute, că doar de aia sunteți împreună. Dacă nu ești capabilă de o relație (și nu ești), stai în banca ta.

| Doub a răspuns:

Heheeheee.laughing)
Foarte amuzant.big grin

| kar1GaNNN a răspuns:

De ce esti asa de timida si de rusinoasa? Ai 14 ani, fi fata desteapta si daca il placi lasa sa te sarute ca poate el chiar te iubeste.

Răspuns utilizator avertizat
| RedheadOnTheRun a răspuns:

Nu-i de mirare ca esti confunza laughing dupa ce am citit ce ai scris, si eu ma simt confuza rolling on the floor
Clar nu esti pregatita pentru o relatie! O sa ai timp de iubeala mai incolo...deocamdata lasa lucrurile asa cum sunt si vezi-ti de alte lucruri mai importante (scoala, prieteni, hobby-uri)