Vezi ca flotarile si abdomenele nu ajuta prea mult, fiindca depinde si de tipul tau fizionomic, adica poti fi ectomorf, endomorf sau mezomorf, ectomorful e slab, atletic dar asimileaza greu, ectomorful e tipul frumos dat de la dumnezeu, pune mana fara prea mult efort, si mezomorful, e cel care a ramas, cel care da jos repede. daca esti ectomorf, sa nu astepti rezultate bune de la doar atat, eventual multumeste-te asa pentru inca un timp, sala nu-ti recomand inca..., 9 ore de somn zilnic, fa-ti un program de exercitii variate acasa si mese, din 2 in 2 ore. eventual cauta niste gantere, cam de 5 kg gasesti mai usor. si cand asa, lasa un PM aici si-ti explic mai multe, si eu am facut ceva sala si ma reapuc de maine, sub indrumarea unui culturist poate de unii cunoscuti. dar la 16 ani nu-ti recomand inca sa faci sala fiindca corpul nu mai creste la fel, daca nu ai o inaltime care sa te multumeasca, mai asteapta
Cum sa-ti spun? Nu te astepta la diferente majore doar in 7 saptamani. Continua programul de antrenament si in timp se vor vedea diferentele.
Oare dc lasi spatii asa mari?! sunt curios...e bun antrenamentu`.dar trebuie sa te ti de el, dar tot nu se compara cu sala parerea mea