| NikkiNicole a întrebat:

Hey TPU.
Am 15 ani si in luna februarie am fost cu un baiat mai mare cu un an ca mine.
Totul a decurs bine pana cand imi dadea seen foarte des si nu imi raspundea la mesaje. Sau cand imi raspundea, imi vorbea sec.
Era si gelos, am planificat intalniri dar el nu venea niciodata si acum vrea sa ne impacam si a recunoscut ca si-a batut joc de mine. Acum nu stiu ce sa fac, sa ma impac sau nu cu el?!
Dau funda

Răspuns Câştigător
| GdX a răspuns:

Baiatul in momentul acela a jucat pe doua fronturi. Asculta de oameni mai batrani. A fost cu alta si acum aceea l-a alungat si bineinteles vrea cu tine. Fii o fata desteapta si lasa-l. Cand ai avut nevoie de el a fost distant, poate o va face si a doua oara. Vrei iar sa suferi. Nu te impaca cu el. Multa bafta.

3 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Fa ceea ce simti, daca merita sa te impaci cu el sau nu, numai tu stii. Tu il cunosti mai bine ca noi.

| corbulalbrosu a răspuns:

Tu esti singurul care isi poate da seama daca mai ai sau nu sentimente fata de el.Atractia in mod obligatoriu trebuie sa fie reciproca intr-o relatie indiferent de natura acesteia. Discuta cu el si pe baza raspunsurilor primite vei putea hotara ce este mai bine mai ales pentru tine. Succes!

| Bmb_Alex_1990 a răspuns:

Esti virgina?