| RaLuX_5234 a întrebat:

Am 15 ani si inca n-am avut niciun prieten(iubit). Incep sa ma simt ca o "forever alone" laughing Am mai avut "admiratori" dar nu i-am acceptat pentru ca nu i-am placut...nu pot sa fiu cu cineva doar de dragul de avea prieten(cum fac unele fete).
Incep sa simt o oarecare frustrare, chiar daca probabil n-ar trebui.
Cred ca problema mea este ca nu stiu cum sa ma comport cu baietii, sau poate sunt prea pretentioasa...nu stiu.
Nu mi-am gasit inca "printul" si sincer mi-am cam pierdut speranta c-o sa-l gasesc prea curand... straight face
Un sfat, ceva?batting eyelashes

9 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa iti faci probleme din cauza asta. Esti destul de tanara pentru a incepe sa iti faci astfel de griji.
Eu te pot sfatui doar sa continui ca si pana acum, sa nu te avanti intr-o relatie daca baiatul nu e asa cum vrei tu.
Va veni la un moment dat si printul tau happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate daca i-ai fi dat macar o mica sansa ''admiratorului tau preferat'' poate poate il transformai intr-un print asa cum iti doresti.
Sau na. ai putea sa incerci sa fi mai deschisa cu baietii. Daca arati bine din exterior, automat atragi mai multe priviri, dar mai putini ''admiratori'' deoarece unii nu au nici macar cea mai mica speranta sa o scoata la capat.
Si 15 ani nu e o varsta chiar asa inaintata incat sa te plangi ca nu ai avut prieten. Chiar daca le mai vezi pe unele de 14 ani pe aici ca se plang ca s-a intamplat nustiuce in pat cu ''printul'' lor, asta nu inseamna ca trebuie sa fii la fel ca ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te ingrijora. O prietena a mea a avut primul iubit la 18 ani si pana atunci nu a patit nimic. Mai poti astepta +-3 ani si intre timp, incearca sa tii un baiat de care iti place cat mai apropiat si vorbeste cu el, distrati-va, plimbati-va prin parc, si fa orice sa il inveselesti sau sa il ajuti. Astfel, el va incepe sa ii placa de tine si asa va incepe o relatie. Ai incredere in tine insuti si crede-ma, inca mai ai timp sa gasesti pe cineva. happy

| LineGuide a răspuns:

Ai 15 ani si atat timp la dispozitie in continuare, cauta si vei gasi!

| Cosmotel a răspuns:

Multumeste-te cu admiratorii actuali. tu-ti astepti printul dar poate ca un print nu te-ar astepta pe tine daca ma intelegi. mai coboara stacheta ca altfel ramai forever alone tongue

| raducanumihaela a răspuns:

Mai astepta nu e prea tarziu

| PisicutaMea a răspuns:

Ai incredere in tine si fii tu insuti.Nu este sfarsitul lumii ai doar 15 ani mai ai timp, mai devreme sau mai tarziu iti vei gasi"printul". Fiecare persoana este unica in felul sau.

| traxes a răspuns:

Nu vreau sa par rau si fara suflet, dar la 15 ani nu cred ca e sfarsitul lumii ca nu ai un iubit.asta dovedeste ca nu umbli dupa asa ceva si cand va veni timpul el va aprecia ca este primul.

| seiliucandra13 a răspuns:

Bunaaa! eu sunt andra... desigur ca o data si o data o sa iti gasesti printul, dar pana atunci mai este, desigur ca nu va cadea din cer de aceea trebuie sa fi atenta sa nu cumva sa ii deranjezi cu vorbele pe baieti si sa te apropi de ei, incetul cu incetul o sa mearga....si inca un sfat : daca nu iti place de un tip si nu ai nici o satisfactie in preajmalui sa nu incerci deoarece nu va merge! trebuie sa fi tu atrasa de el, nu sa o faci din prostie