| teocica a întrebat:

Am 15 ani si is la liceu in clasa cu mine e un baiat care nu mi-a sarit in ochi la inceput, decat dupa ce i-a sunat telefonul si era dubstep, apoi am ascultat amandoi muzica si a inceput o melodie d-a lu' Codrin -satana- si am inceput sa vorbim despre el
si jocuri video -yeah, i'm a gamer-si am jucat cateva jocuri impreuna, radem mult impreuna, cand vreau sa stau langa el si el nu vrea, ma "supar" pe el si dupa face tot posibilul sa ma faca sa rad, cand sunt singura in banca si ma joc pe telefon ori vine si ma intreaba daca sunt suparata ori vine si se joaca si el pe telefon
dar uneori e distant si aproape ca nu vorbin deloc si uneori mai sta cu fete dar ele nu prea il accepta mereu pentru ca e mai retardat -in sensul bun- si face mereu glume si rade -lucru pe care il fac si eu de alt fel- si uneori am inpresia ca vrea sa ma ignore -nu stiu no-
Aici intervine al doilea baiat care l-am cunoscut printr-o prietena, care e mai nebun ca mine si e mai dinamic, asculta rock si de curand m-am apucat de chitara si el ma ajuta avand in vedere ca de prima oara i-am zis -damnn ce fain canti

2 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Care-i faza?
Am citit randurile tale, dar nu am inteles care este intrebarea.

| NameHarris a răspuns:

Oke am citit povestea ta dar tu ce ce ai vrea sa te ajutam? ai pus-o numa asa sa o citim?