Man, nu conteaza astea prea mult, mi bine punete sa mai mananci putin si pe urma din grasime sa iti faci muschi prin. Abdomene, flotari, genoflexiuni si fuga. Astea le poti face acasa si inca ceva, ca sa nu faci febra musculara, ia-o incetu cu incetu.
Tratamentul meu da roade
Manaci: Fructe,Legume,Bea Apa Plata, Sucuri naturale fresh din fructe/legume carne la gratar dor pui sau vita sau la coptor sau fiarta o salata etc
Nai voie sa mananci: carne de porc, chipsuri sa bei acidulat cola fanta sprite de ex nai voie sa mananci ciocolata dor o bucatica mica sa nu ti se umfle co-aiele
Si Pt muschi: x3 flotari cate zece x5 genoflesiuni cate 5 alergare timp de o ora cu bicicleta daca ai sau pe jos si san u bei apa
Nu trebuie neaparat sa te duc la sala, dar du-te la inot sau joaca baschet, acasa faci flotari normale cu priza larga pentru piept, cu priza ingusta pentru triceps, tot pentru tricepsfaci flotari la paralele daca ai unde, flotari intre doua banci(plan orizontal pe spate), tractiuni daca ai ocazia si alergat in forta pe circuit scurt. Conteaza intensitatea antrenamentului si corectitudinea exercitiilor pentru a-ti dezvolta musculatura, faci 5-6 serii la fiecare exercitiu, poti sa le grupezi, citeste cate ceva despre culturism sau mai bine exercitiile libere pentru incepatori. Iti trebuie multa rabdare si disciplina, sper ca ai inteles ceva din ce ti-am scris.
@LobyCrew apa e indispensabila sintezei musculare si hidratarii corpului, are 16 ani nu e culturist sau fintessista in faza de definire inainte de concurs