| SnYcK3rS a întrebat:

Hey TPU

Am 16 ani, inaltimea de 1, 70 si greutatea de 57 kg si vreau sa ma ocup putin de corpul meu...ma refer ca nu vreau sa fac la sala pentru ca am fost si nu imi place si prefer sa fac acasa...

Problema e ca eu nu am abdomenul format sau cine stie poate o fi si nu m-am incordat eu suficient

As dori si eu un program zilnic de antrenamente pentru abdomen

funda+vot!

Scuze categoria

4 răspunsuri:
| mexico a răspuns:

Man, nu conteaza astea prea mult, mi bine punete sa mai mananci putin si pe urma din grasime sa iti faci muschi prin. Abdomene, flotari, genoflexiuni si fuga. Astea le poti face acasa si inca ceva, ca sa nu faci febra musculara, ia-o incetu cu incetu.

| LobyCreW a răspuns:

Tratamentul meuwinking da roadehappy

Manaci: Fructe,Legume,Bea Apa Plata, Sucuri naturale freshwinking din fructe/legume carne la gratar dor pui sau vitawinking sau la coptor sau fiarta o salatawinking etc

Nai voie sa mananci: carne de porc, chipsuri sa bei acidulat cola fanta sprite de ex nai voie sa mananci ciocolatawinking dor o bucatica micawinking sa nu ti se umfle co-aielewinking

Si Pt muschi: x3 flotari cate zece x5 genoflesiuni cate 5 alergare timp de o ora cu bicicleta daca aiwinking sau pe joswinking si san u bei apawinking

| Leon a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa te duc la sala, dar du-te la inot sau joaca baschet, acasa faci flotari normale cu priza larga pentru piept, cu priza ingusta pentru triceps, tot pentru tricepsfaci flotari la paralele daca ai unde, flotari intre doua banci(plan orizontal pe spate), tractiuni daca ai ocazia si alergat in forta pe circuit scurt. Conteaza intensitatea antrenamentului si corectitudinea exercitiilor pentru a-ti dezvolta musculatura, faci 5-6 serii la fiecare exercitiu, poti sa le grupezi, citeste cate ceva despre culturism sau mai bine exercitiile libere pentru incepatori. Iti trebuie multa rabdare si disciplina, sper ca ai inteles ceva din ce ti-am scris.

| Leon a răspuns:

@LobyCrew apa e indispensabila sintezei musculare si hidratarii corpului, are 16 ani nu e culturist sau fintessista in faza de definire inainte de concurs straight face