Nu e nevoie sa faci neaparat exercitii,dar dieta trebuie neaparat sa tii. Daca nu ai bani sau nu vrei sa te duci la doctor,atunci iti zic eu ce trebuie sa faci,elimina fast foodurile si toate sucurile,chiar si cele naturale,bea numai apa plata,nu sari peste masa de dimineata, ea trebuie sa fie cea mai consistenta, o omleta din 2 oua+iaurt+un fruct la alegere+multa apa sa te hidratezi.Incearca sa bei 3l de apa pe zi, minim si sa faci seara cand poti tu o alergare usoara sau chiar aerobic timp de 15-20 minute.Nu te apuca sa faci abdomene,ca le faci degeaba, mai ales ca esti fata, un cardio de intensitate mare macar 15 min pe zi e destul.A si mai e o chestie,nu sari peste ora de sport, e foarte buna incalzirea, mai ales pentru fete.Inca o data iti zic nu te apuca sa faci abdomene,flotari sau alte exercitii de astea, incearca sa iti implici tot corpul, chestiile astea sunt mai mult pentru baieti.Eu am 15 ani, la 14 ani am facut doar o luna de sala, fara sa tin vreo dieta sau chestii de astea(cu toate ca nu mancam nimic ce tine de fastfood) si m-am dezvoltat foarte repede, dar m-am lasat pentru ca incepeam scoala si nu aveam timp. Sper ca te-am ajutat
Esti baiat? dar atunci e si mai bine, du-te la sala si trage tare ca o sa functioneze
Am eu o idee eu am un abdomen destul de tare si am si muschi(putin)...pai eu stateam pe spate cu mainile pe langa corp si cu burta incordata te ridici ca si capul tau sa ajung pana la genunchi aproximativ...sau stai pe spate cu mainile p langa corp si iti aduci ambele picioarecat de sus poti(adica le tragi inspre corp)
Asa o sati intaresti abdomenul siguur
Abdomentul nu e totul.degeaba il lucrezi daca restul grupelor de muschi sunt praf! Cele mai bune exercitii pe care le poti face acasa sunt abdomenele 20 pe zi timp de 3 ani o sa ai rezultate! Eu am tot 16 ani 1.75 si 78 de kg...Fac zilnic 20 de flotari si 30 de abdomene de 4 ani pur si simplu imi numar patartelele! Pe langa tine sunt imens .oricum...Lasa-te de sucuri, bere si vin si dai cu abdomenele si ai sa obtii rezultate
Deci...
depinde cate poti face...la incepun. poti face asa :
I Sapt: 20 abdomene dimineata-seara
II Sapt: 30 abdomene dimineata-seara
si pentru tot restul andtrenamentelor faci cate 50 ...depinde cate poti...
eu am ajuns la 200 in 1 luna...
poti incerca si mai multe dar sa nu te obosesti ca o sa faci febra...
Amaliaaaalala întreabă: