| EmmaLoveU a întrebat:

Hey TPU! Am 16 ani și am fost cu un bun coleg în parc, când s-a inserat era a scos o cutiuta și acolo era un inel, și a început cu,, Vrei sa fii iubita mea? ". Eu am acceptat pentru ca îl placeam de foarte mult timp. A doua zi când am ieșit de la școală m-a întrebat dacă nu vreau sa merg la el ca sa ne facem temele și dacă nu vreau sa rămân peste noapte la el. Stiu ca va vrea să facem sex dar nu stiu daca sa accept... Eu aș merge la el (părinții mei nu sunt acasă o săptămână). Ce ma sfătuiți sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci ce știi ca iți place. Dacă nu iți place ceva, sa nu faci din constrângere. Tu știi mai bine băiatul, dacă e ok sau nu; faza cu inelul și propunerea lui ca să fii iubita lui îl face sa fie un băiat ok.
Dacă totuși veți face sex, protejati-va și faceți duș înainte și după.

7 răspunsuri:
| anonim3247 a răspuns:

Cam prea repede a făcut el mișcarea asta cu chematul acasă la el ca să faceți temele.

| AndySzekely2023 a răspuns:

Da ar fi frumos

| Emilian65 a răspuns:

Faci ce îți dictează inima ta. Dar, înainte de orice ați face voi, gândește-te la viitorul tău.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Sfat?
Cam pe graba totul, poate a făcut acest gest doar ca să se asigure ca își atinge acel scop și apoi pa pa, cazuri sunt destule.
Dacă te simt pregătită, e ok, este doar alegerea ta, însă ai tot timpul și de la 18 în sus.
Trebuie sa fi conștientă și de toate riscurile la care te expui:
- protecție, în orice caz, altfel o sa revii aici cu destule întrebări ( ca și restul).
Trist ca nu a putut sa își exprime " dorintele", mai ușor să te aburească cu făcutul " temelor ".
Părerea finala: Totul a decurs prea repede.

| AmandinaDragan a răspuns:

Te-a cerut de sotie. Ce poate fi mai frumos sa fii logodita? Fii fericita. Sa ma chemi la nunta. Dau dar mare.

| Stefanpavel a răspuns:

Poate e "slab" la scoala si vrea doar sa faceti teme.
Nu ai de unde sa stii pana nu "incerci". Sa ai grija in acelasi timp si sa nu faci lucruri doar din constrangere.
Jana

| dullcat a răspuns:

Buna.De cat timp il cunosti pe acest coleg? Nu prea e ok sa va aruncati la sex din prima.Nu poti sti daca are sentimente reale sau doar te foloseste.Cel mai intelept e sa astepti, in felul acesta iti vei da seama ce si cum se intampla, care e adevarul.