| Lipapyca a întrebat:

Hey TPU!:*

Am 16 ani si ceva, sunt impreuna cu prietenul meu de 1 an jumate (si el are tot 16 ani) ...si vreau sa zic ca am vorbit cu el despre sex,dar nu stiu ce sa fac, adica el a fost rabdator dar e baiat si il cred ...cat sa si mai astepte, Si nu stiu ce sa fac.

Cateva pareri mi-ar prinde bin! Fundita :*

Răspuns Câştigător
| grab a răspuns:

Scrie undeva ca trebuie sa incununati o relatie adolescentina cu trofeul sexului nematur si prost inteles?

Doar daca sunteti destul de maturizati fizic puteti trece la urmatorul pas anume ca tu sa discuti cu cineva mai mare din familie pentru a vedea daca nu cumva din exeterior situatia nu e tocmai roz cum credeti voi.

Nu ai ce pierde, poate sa te mai astepte un an daca asa pui problema, da-i voie sa se duce la femei intre timp si toata lumea e fericita!

Si nu uitati: prezervativ!

| misterioaѕa a răspuns (pentru grab):

Bună,grab!
Sunt de acord cu tot ceea ce ai scris, inafară de secvenţa :"dă-i voie să se ducă la femei".
După părerea mea, nu prea există fete care ar merge mai departe ştiind că prietenul lor se duc la altele.
Amândoi sunt la fel de mici, cum ea poate aştepta un an-doi, poate face asta si respectivul.

| grab a răspuns (pentru misterioaѕa):

Fetei nu i se umfla dureros ouale dupa o excitatie monstru.
Bun, sa nu se duca la femei - e criza -, dar macar sa ii dea voie mama lui sa tina un poster A2-A3 pe unsa din baie.

| Lipapyca explică (pentru misterioaѕa):

Aici sunt de acord happy

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pai sa astepti varsta minima permisa medical pentru fete, adica 17 ani si jumatate si apoi sa demarati discutii serioase despre asta (protectie, ginecolog, analize, ce faceti in caz de sarcina, etc). Nici macar nu mai aveti mult pana atunci si orice barbat care te iubeste cat de cat, te va astepta fara probleme.

| Zenithf a răspuns:

Pune "raul" inainte, cum a zis si Brigaela: "ce veti face in caz de sarcina", cred ca asta este cel mai important "detaliu".
Nu zice niciodata ca nu se poate intampla, ca riscul sa fi tu aia este mic, sub 1%, daca folosesti prezervativ. Cele care au ajuns in situatia asta au gandit la fel, si cand ajung asa ce se fac? Sunt parasite de prietenii lor, care inainte poate le-au dat asigurari peste asigurari, dar cand au dat de bai au dat bir cu fugitii. Sau impinse de prieteni, de familie si de societate sa faca o crima...
Complicat, pentru o clipa de placere, sa platesti scump o viata.

| Dariusuu a răspuns:

Să nu te grăbești draga mea, ai tot timpul din lume să faci sex.
Dacă chiar te iubește ar trebui să aștepte cât ai tu nevoie.

Să ai grijă de tine.

| Edeline a răspuns:

Fa-o atunci cand simti tu.intr-advear el e baiat si pentru asta TREBUIE sa te respecte si sa fie cu tine pentru ceea ce esti tu nu pentru sexwinkingdaca e cu tine doar pentru sex, asteapta-te la cateva partide si gata...aia a fost toata relatia.

| Lipapyca explică (pentru Edeline):

Stiu! dar el nu este asa ..Tot asa a zis si el ''la momentul potrivit, in locul potrivit'' Dar nu stiu ce sa fac, cum sa reactionez etc.

| Edeline a răspuns (pentru Lipapyca):

Lasa totul sa vina de la sine atunci:*

| Lipapyca explică (pentru Edeline):

Merci :*

| Zozole123 a răspuns:

Eu as zice ca e bine sa mai astepti ...ai debea 16 ani, o varsta la care nu e prea indicat sa faci asa ceva... daca te iubeste v-a intelege si te v-a mai astepta macar pana la 18 ani, daca nu ar fi bine sa ii dai papucii, zic.