| psawyer a întrebat:

Am 16 ani si nu am avut niciodata o relatie, ma refer ca nu am fost niciodata cu cineva. Nu stiu... am impresia ca daca cineva incearca sa fie asa. bun cu mine. ma distantez de el, nu stiu de ce am parerea asta ca daca unui baiat ii place de mine. poate era alta fata in locul meu si o placea pe ea. Ma intelegeti? Nu sunt disperata si cred ca odata si odata tot va veni si timpul meu, dar. vreun sfat asa de la cineva care ma poate schimba. Multumesc!

13 răspunsuri:
| Lorena7712 a răspuns:

Nu trebuie sa te schimbi! Fi tu insati si tine minte : O sa ai o relatie cand te astepti mai putin! Nu cauta iubirea, las-o sa vina singura la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti e frica de inceput fiindca toate au un inceput...dar pur si simplu lasate purtata de val probabil iti este frica sa sufei mai ales ca adolescenta e perioada in care dramatizam ca sa spun asa.dar pur si simplu macar incearca sa fii prietena amica cu baietii..si asa ii vei cunoaste mai bine si de acolo poate poate...dar nu te ferii ca nor sa te manance din primalaughing

| psawyer explică (pentru anonim_4396):

laughing daca e chestia si ca imi e cam frica sa sufar. mutumesc de sfaturi :*

| Purec a răspuns:

"nu stiu de ce am parerea asta ca daca unui baiat ii place de mine. poate era alta fata in locul meu si o placea pe ea. Ma intelegeti?"

Nici tu nu te intelegi, cum sa te intelegem noi. Daca nu ai o relatie, exista doar 3 motive posibile:

1.Nu esti inca pregatita sa ai o relatie ( probabil cazul tau)
2. Esti prea urata ( nu ma pronunt)
3. Esti pur si simplu proasta ( sper ca nu big grin)

| Adry05 a răspuns:

Îmi place cum gândeşti. Dacă tu poţi trăi fericită fără un tip alături şi eşti împăcată cu asta, atunci ai tot respectul meu. O să vină şi timpul tău, cum chiar tu ai precizat, în care să găseşti băiatul potrivit alături de care să-ţi petreci restul vieţii şi să vă întemeiaţi o familie. happy

| NoNameexd a răspuns:

Nu este o problemă faptul că nu ai avut o relație până la vârsta asta.Nu trebuie să ai relații doar de văzul lumii, trebuie să simți că vrei să fi cu persoana aia, iar dacă tu nu ai simțit ceva pentru băieții de până acum, este în regulă, pentru că v-a venii odată tipul acela care te v-a fermeca și la care vei ține.Nu grăbii lucrurile, pentru că graba strică treaba.Lasă timpul să decidă cine va fi lângă tine. Sper că te-am ajutat, baftă!

| Azµre a răspuns:

Nu trebuie să te schimbi, e normal să fii așa. Ce ai vrea să faci sex la 16 ani ca altele? Să fim serioși...

| Șurubelniță a răspuns:

Daca nu esti disperata, atunci de ce ai mai scris intrebarea asta?

| grab a răspuns:

Ti-e cumva rusine cu ceea ce esti?
Te simti nedreptatita in comparatie cu alte fete mai "bune" decat tine?

| psawyer explică (pentru Purec):

Nu mi-a venit sa cred ce ai scris la 2 si 3. nu e chiar asa. e cam total opus dar nu stiu daca ma crezi.winking

| psawyer explică (pentru Șurubelniță):

Nu trebuie sa fii disperat sa scrii asa ceva, pur si simplu voiam sa aud parerile celorlalti, pentru asta e TPU!winking Daca nu te simti in stare sa dai un raspuns ajutator, ti-as sugera sa stai in banca tawinking

| psawyer explică (pentru Azµre):

Desigur ca nu, ma bucur ca apreciezi ca e normal sa fiu asa! Multumesc!

| Purec a răspuns (pentru psawyer):

Nu doream sa te jignesc, din contra, incercam sa accentuez faptul ca nu esti pregatita sa ai o relatie tongue