Probabil ca multi pe aici ti-au sarit in cap ca nu e oki dar daca tu simti asta de ce nu. Asigura-te ca el e Baiatu care vrei sa te Dezvergineze si sa nu faci vreo Prostie sa Plangi dupa.De ce nu o faci la el? Daca vrei sa faci la tine e Oki si asa dar fa-o mai pe la juma de Zi sau dupa ce pleaca ei la Munca.Te AVERTIZEZ ca o sa dureze pana te DEZVERGINEZI si ar trebui sa o faci fara griji si intr-un cadru ROMANTIC.
Mai bine amana momentul. Daca le-ai si spus ca il aduci acasa si sunt stricti vor face tot posibilul sa vina mai repede.Nu trebuia sa le spui asta.Si numai sex nu este ala cand stai cu frica ca vin parintii acasa.
Eu zic sa faci chestia asta in alta parte sa nu fi presata de timp si sa fi foarte relaxata pentru a simti cu adevarat placere
Sa cauti alt moment pentru asta, nu e ok sa stai mereu cu ochii in 4, stresata si sa nu te bucuri de moment
Pai sa vina imediat in momentul cand au plecat ai tai, ca nu se intorc in jumate de ora, presupun ca pleaca pentru 2, 3 ore acolo
E aiurea s-o faci pe fuga, mai ales ca-i prima oara. Ca sa nu mai spun ca e nevoie de mult timp, pana ajungi sa inveti ce si cum. Daca n-aveti unde sa intretineti relatii sexuale, e complet aiurea. N-o sa intelegi nimic din asta, dac-o faceti doar asa, o data pe luna, cand nu-s parintii acasa.
Sa astepti pana cand te vei gasi intr-o situatie in care iti poti incepe viata sexuala nederanjata. Deja e stresul destul de mare ca faci pasul asta, daca mai stai si cu frica ca vor da buzna parintii peste tine, nivelul de stres va fi si mai ridicat. Zic si eu, tu faci ce crezi.
Sa gasiti un alt loc mai sigur unde iti poti incepe viata sexuala, poate la el acasa sau la hotel.
Eu zic să nu o faci vei regreta... și oricu daca chiar iti doresti sa faci asta eu zic sa nu o faci acasă... mai bine sa te duci tu intr-o zi la el daca vrei neapărat sa iti incepi viata sexuala.
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: