Mai bine ai vorbi cu iubitul tau, sa-l conduci tu si sa-i explici ce anume vrei sa-ti faca, ca-i pacat sa-l tii langa tine doar ca sa-si satisfaca propriul cuc si pe tine sa te lase nesatisfacuta.
Nici o relatie nu va rezista in timp cu asemenea comportamnet.
Sigur ca-ti poti cumpara si un vibrator, dar ce sens mai are atunci, un barbat inutil sau impotent, langa tine?
Buna.Investitia se calculeaza impartind pretul la numarul de utilizari, iar rezultatul trebuie sa fie cat mai mic. Daca il tii in sertar luni intregi, e logic ca nu merita.Vezi ca nu e asa simplu, ai nevoie si de solutie de curatare pentru aceste jucarii sexuale.
Daca xde la 17 ani cauti vibratoare, nu-i deloc bine, o sa ramai singura cu vibratorul, nu o sa mai te poata satisface nimeni.
Vibratorul se foloseste asa mai rar, nu-i deloc indicat sa il folosesti zilnic sau cit spui tu. De ce?
Pt ca ce face un vibrator, un barbat no sa poata face veci ca urmare, daca te inveti cu un vibrator, atunci cand vei trece la un barbat, o sa spui cei cu asta? nu o sa te simti deloc satisfacuta.
Asa ca mai bine, cauta un alt partener. Iubiotu tau nu te satisface, spui tu, dar nu ai spus ce probleme sunt.
Ce nu te satisface, ca nu are scula mare, ca nu face cit ai tu nevoie sau ce mai exact?
Daca faci sex de 2-3 ori pe saptamana, nu e ceva sa spui wow, iar ca te masturbezi singura, aia e probabil ca nu esti satisfacuta cum spui.
Dar daca nu este vorba de marime, atunci restul se poate rezolva, adica sa poata iubitu tau sa presteze ceva mai mult timp sa iti ajunga si tie.
Degetica cei aia? ai degetar de ala ce folosec femiel care coase? Pfff si cu ala iti faci, sau cum? Daca nu ma insel are are si asa proieminente, deci te maninca rau de tot.
Nu se compara sexul cu un barbat sau cu un partener cu folosirea doar a vibratorului.
De asemenea mastrubarea la fel, nu se compara cu atunci cand faci sex cu un partener, de aia si cauti sa te masturbezi mai des
La anii tai ar trebuie sa fii ceva mai ocupata si cu alte activitati, banui ca nu faci absolut nimic, de aici si dispozitia asta sa tio tragi de cate ori spui.
Daca spui ca te vei desparti, asta inseamna ca deja ai pus ochi pe altcineva, nu prea vad eu fete sa stea singure, apoi sa isi caute altul, de obicei cam asa se procedeaza, cautati deja in timp ce sinteti cu actualu.
Concluzia, nu merita sa iei vibrator la anii tai, dar oricum nu tii cont de ce spun altii, asa ca o sa faci tot ce crezi tu, iar cand o sa ajungi naspa, atunci o sa iti amintezi ce teau sfatuit altii, dar o sa fie deja prea tirziu.
Eu stau singura si muncesc ca ospatarita, parintii mei sunt plecati iar pe mine m-a crescut bunica.De unde ideea ca nu fac nimic? Da, am 17 ani, fac 18 pe 16 septembrie deci nu vad unde ar fi problema sa fac sex.
Ti a placut aseara?
Nu,daca imi placea era altfel?
Aaa ciudat ca dupa mi ai trimis poze si clipuri)
daca nu ti placea nu le mai trimiteai
ce sa zic, esti buna cand minti doar atat
Eu sunt buna mereu?
Te ai jucat cu ea aseara I a placut?
Daa, zice ea ca nu i-a placut dar in privat era altceva
altfel nu imi trimitea absolut nimic
Trebuia sa ii trimti si tu sa o stimulezi
Asa am facut, i am trimis
Daca ti a trimis si ea inapoi insemna ca i-a placut ce a vazut, cred ca mai mult ii placea sa fii langa ea
Am spus poate, deci poate ca nu faci nimic, nu am eu de unde ce faci tu.
Daca muncesti e bine, restul nu am ce sa mai spun, la anii tai nu ai nici o experienta, asa ca nu prea are rost sa discutam mai multe.De viobrator am spus ce o sa patesti, asta daca folosesti un virbrator constant.
Cauta si tu pe net si o sa vezi ca am dreptate ce zic.Dar nu cauta ce spune mais tiu euc e actrita de filme xxx, cauta ce spun cei care studiaza chestii de genul asta.
Eu asa am citit, si auzit la unele femei ca se intampla.Tu faci ce vrei, daca aia vrei vibrator, atunci baga vibratoare pe barbat il tii ca si decor.
Vad ca deja te-ai si vazut cu unia pe aici e bun, inseamna ca iubitu tau deja tea pus pe liber.
Acu cel putin, poti sa faci ceti trece prin minte, e mai bine, nu mai inseli pe nimeni, nu te va acuza nimeni ca nu ai fi fata buna
Trebuie sa te satisfacă sa își des interesul. Satisfacere de ambele părți trebuie sa fie.
Da, merita. Mai ia si 2-3 dilo-uri d-alea mari! Unul il bagi in pasarica, unul in fund si unul in gura iar clitorisul il exciti cu vibratorul.
Ia ti si tu unul sa ti astupe gura aia mare
Cautam solutii pentru a fi satisfacuta fata.
Nu,ms
Aaaa nu ca nu musc, nu iti fac rau ai intrebat de vibratoare, iti dau vibratoare, modele cu cate viteze
Pai poti sa imi scrii in privat daca vrei, acolo ne putem distra ca lumea mai ceva ca un vibrator
Caută pe google: catfish
Merita, dar tine cont ca vibratorul nu ar trebui sa inlocuiasca niciodata o relatie. El este un adaos, ceva in plus, ce te ajuta sa te sau sa va ditrati din cand in cand.
Uite aici niste exemple de vibratoare (ordonate dupa cele mai bine vandute) https://justlove.ro/categorie/vibratoare/
anonim_4396 întreabă: