| Love2love a întrebat:

Hey TPU.....Am 19 ani si sunt virgina.Am mai postat o intrebare de genu in care am zis ca vreau sa o fac cu o pers de 30 de ani care arata bine si sincer simt o oarecare atractie pentru el desi stiu ca ma vrea doar pentru asta.Cum am mai zis, m-am gandit ca este o idee proasta dar avand in vedere faptul ca am 19 ani si inca sunt virgina multi baieti ma vad ca un trofeu si nu mai am incredere in niciunul pentru ca toti ar vrea doar se. si gata. Din cauza asta m-am gandit ca poate este mai bine sa o fac cu cineva chiar daca e numa o data. Nu de alta dar stiu ca exista si baieti buni doar ca ...sincer nu prea am vazut si nu pot sa am incredere in niciunul pentru ca toti sunt falsi si vor acelasi lucru. Sincer, poate apreciez mai mult faptul ca asta mi-a zis din start de ce ma place si ca ar vrea si nu se ascunde dupa deget cum au facut fostii mei.,, iubiti". Voi ce ziceti?

6 răspunsuri:
| daniDeeDee a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa astepti persoana potrivita, sa fie love...nu asa doar de dragul de a scapa de virginitate. Asta nu cred ca e o rusine!

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Daca incepi asa, asa o sa si continui. Spui ca ceilalti baieti te privesc ca pe un trofeu dar nu vezi ca tipul asta te priveste ca pe o papusa gonflabila. Scuza-mi expresia dar cam asta e realitatea. Daca esti virgina la varsta asta nu e capat de lume. O sa intalnesti n barbati de care te vei simti atrasa fizic, fata de unii mai mult, fata de altii prea mult dar nu face alegeri pe care o sa le regreti. Nu e mai bine sa fii intr-o relatie cu primul? Sa te trezesti dimineata alaturi de el si sa stii ca va fi langa tine si a doua zi si a treia zi etc? Poate majoritatea vor doar sex dar tu acum nu faci decat sa fii de acord cu asta. Sa presupunem ca o faci cu tipul asta. Ce se intampla dupa? Baietii nu se vor schimba, vor ramane la fel. Crezi ca dupa asta iti va fi mai usor sa ai o relatie sau sa gasesti baiatul potrivit? Crezi ca ceilalti baieti te vor privi altfel doar pentru ca nu mai esti virgina si vor dori o relatie? Nu. In cel mai rau caz, vei continua cum ai inceput. Si nu iti doresc asta. happy Eu zic sa mai astepti.

| h3r a răspuns:

Iar îți spun, mă mir că ești virgină!

| RetardedRacoons a răspuns:

Daca tot esti dispusa sa faci un compromis, baga-ti himenul la licitatie!

forum.retardedracoons.com

| hotdesire a răspuns:

E o idee f buna s-o faci cu un barbat matur, cu experienta, asa e sigur ca o sa-ti placa din prima si o sa devi femeie.

| InteligentSmoker a răspuns:

Esti obsedata sa scapi de virginitate? Cu ce te deranjeaza? Vrei sa scapi de ea? Baga-ti un vibrator si gata! Sau vrei sa o faci doar ca sa te lauzi? VAII AM FACUT SEX! Daca este asa, parerea mea este ca nu esti DELOC diferita de ceilalti "iubiti" care au stat cu tine doar pentru asta.Si cu cel de 30 de ani.SIMTI NAIBII CEVA PENTRU EL?! Renunta odata la ideea asta tampita ca daca esti de treaba si sociabila nu o sa mori virgina!