Deci tu o faci de dragul de a o face. si 30 de ani. cu ideile astea ajungi sa-ti dai palme peste tot dupa ce te trezesti la realitate. ce-i cu tine? curiozitatea? vorbele urate ca tu esti virgina si prietenele tale nu? frustrare? ia mai stai si gandeste-te. esti la inceput de drum, nu la sfarsit. nu fa prostii pe care sigur le vei regreta. cum altii pot sa se culce cu tine si sa te lase, la fel poate si nenea asta s-o faca. gandeste-te pozitiv. si bucurestiul e plin de gropi, dar are partile lui frumoase. nu ne baga pe toti in aceeasi oala ca nici voi nu sunteti toate la fel. schimba-ti un pic atitudinea, inteleg ca ai dat numa de zmei, dar sunt sigur ca va veni si fat-frumos! capul sus numa'
Si ce-i daca esti virgina, bravo!, ma bucur ca mai sunt fete ca tine la varsta asta virgine, sa nu faci tampenia sa te culci cu unul de 30, inca nu ai gasit persoana potrivita care sa te merite, acelei persoane trebuie sa te daruiesti, nu la orisicine doar pentru faptul ca esti virgina, ar trebui sa te bucure asta, nu multe mai sunt la varsta asta pure, sa te ti tot asa pana gasesti baiatul potrivit care te iubeste si il iubesti, tu ai doar rabdare, nu te grabii, graba strica treaba
Pai daca iti pui problema in felul asta, problema este la tine. Te porti de parca vrei sa scapi de o boala cronica nu de virginitate Depinde ce fel de persoana cauti si tu acum nu toti avem noroc sa gasim persoana potrivita din prima. Eu nu o sa iti zic ca e o idee proasta sa o faci cu unul de 30 de ani, pentru ca nu e nici proasta dar nici buna. Daca tu chiar simti ca vrei sa faci asta, o poti face ca nu e mare problema. Poti face ce vrei, numai sa te gandesti bine inainte, sa fii absolut sigura ca asta iti doresti. Totusi recomand unul mai tanar, pana in 25 de ani
. Plus ca unul la 30 de ani, daca e un om "normal" nici nu s-ar culca cu tine
Deci tot de un cretin dai
Si vezi, depinde de atitudinea pe care o ai tu. Daca pui asemenea intrebari, cine crezi ca o sa iti dea mesaje si o sa spere ca o sa le daruiesti lor virginitatea? Baietii aia draguti si de treaba pe care ii visezi? Nu prea cred, pe aia ii gasesti cu alta atitudine
Daca ai fi stiut sa si scrii, chiar ca erai o raritate: sa fii si tanara de 19 ani, si desteapta dar si virgina!
"Daca ramai virgina si te mariti virgina sotul tau te va aprecia toata viata".Wow ce sfat, te da pe spate.Eu zic sa faci sex daca asta simti. Iara barbatii si aici vorbesc de barbati nu de mucosi, de pustani cu care probabil ai incercat, ei barbatii nu apreciaza nicidecum virginitatea asa cum se crede.Un barbat apreciaza o femeie ca om si apoi ce face ea in pat, daca este compatibil cu el si chestii de genul asta.Restu sint povesti, timpenii, nu mai sintem acum sute de ani cind biserica ne indoctrina cu tot felul de idiotenii.Deci este foarte adevarat ce spui baietii astia pina in 18 ani sint cam praf.Nu toti dar majoritatea.Mai gasesti si baieti buni, dotati sexual si functionali dar se pare aia sint deja luati, daca spui ca ai nimerit numai din astia "experimentati"Daca tu simti nevoia sa faci sex pai faci. Daca ti-e foame ce faci, stai nemincata sau ce? Sfaturile sa ramai virgina sigur sint date de credinciosii indoctrinati.Si acum sa faci sex asa fara sa simti nimic pentru acea persoana nu stiu daca se poate.Macar asa atractie ceva si tot simti ceva.Adevarul este se pare ca in prezent baietii deci au destula libertate, acces la informatie si asa mai departe sint foarte slabi la capitolul asta sex fata de cei din generatiile anteriooare.Nu acelasi lucru putem spune de fete care se pare au luat initiativa, deci sint cu ceva pasi in fata baietilor.Cam naspa ca o femeie sa ajunga sa se plinga ca nu are cine sa o satisfata.Asta face de ris sexul masculin.Si sincer eu te cred ce spui, pentru ca am vorbit si am vazut destui de virsta asta pina in 17-18 ani si chiar pina in 25 de ani care mai bine nu mai spun.Trag fetele de ei, mai mai ca ii baga in pat.Eu sint pentru libertatea sexuala si sa faci ceea ce simti atunci cind simti nevoia sa o faci.Si ai dreptate pina la urma stai c-un pusti ala vorba ta poate te forteaza, legata fiind de el sentimental spui hai si cind o faci Dezamagire toatala.Sa ai relatii si pfff naspa de tot sa ramai dezamagita.Cineva spunea asa:Uite frate cui da Dzeu alora care nu pot.Sa nu faci greseala vietii tale sa te mariti virgina ca dupa nu doar iti dai palme iti dai si picioare.Cunosc femei in virsta care stau tot timpul la pinda unde le este sotu sa sune sa vina amantu.Pai aia mai este viata? Adica s-au maritat virgine, dupa au vazut ca sotul este praf in pat si unde pui au ramas gravide si o viata stau sa caute amanti sa le satisfaca.Cind te mariti trebuie sa stii foarte bine ce nevoi ai si partenerul sa fie pe aproape de tine, altfel eu nu vad bine acea relatie.Eu atit iti spun fa ceea ce simti pentru ca nu vei regreta.Vei regreta doar daca nu faci, mereu te vei gindi daca o faceai, cum ar fi fost si asa mai departe. Daca o faci chiar de iese naspa trece, viata merge mai departe se uita si gata.Ce iti recomand este sa te informezi bine inainte sa faci sex la metodele de protectie.Tu sa faci asta ca barbatul e barbat.Deci bafta si spor la treaba daca ai cu cine.
Nuuu, fii curva, culca-te cu 100, cu cine-ti iese in cale, oriunde, oricand. Daca tu simti nevoia? Sincer, mi se pare ca tipii ca tine indoctrineaza femeile. Sustii asa zisa libertate sexuala, pentru ca vrei si tu sa faci sex, dar nu esti in stare sa cuceresti o femeie. Si de ce-ai vrea? Doar e in interesul tau ca ea sa fie cat mai libertina si tu sa nu depui nici minimum de efort. Din cauza conceptiilor de genul, e plina lumea de panarame. De ce sa fii decenta si sa-ti vezi de treaba? Sari, pe barbati! O femeie ca lumea nu va selecta barbatii dupa dimensiunile din pantaloni, dupa gradul de satisfactie sexuala. Si o vaca face asta. Si unele dintre noi, chiar nu suntem niste obsedate dupa "tauri comunali"
Ce?
Ai zis că și ăla de 30 de ani ar fi la fel, atunci de ce ai face-o cu el și nu cu altul mai tânăr?
Nu știu...cu tot respectul, dar cum de mai ești virgină? O virgină sau să zicem o tipă cu capul pe umeri nu abordează în acest fel problema ta.
Stai linistita ca sunt si baieti ok, ideea ca trebuie sa ai rabdare, ca se ascund bine
Daca ramai virgina pana o sa te mariti sotul tau o sa te aprecieze toata viata si o sa te respecte crede-ma! O sa stie ca a fost primul pentru tine, ca ai fost o fata cuminte inainte.Cand iubita/sotia nu mai e virgina nu mai poti stii cu cati a facut-o ca doar n-o sa-ti spuna adevarul si chiar daca-l spune n-o sa crezi tu pentru ca o sa te gandesti ca a mai facut-o si cu altii! Succes, te pup si RESPECT!
Daca nu o faci cu cineva de o varsta apropiata cu a ta, s-ar putea sa regreti mai tarziu. Unde mai pui ca numai asta vrea.
Ce are daca esti virgina, esti fata, nu e nimic grav.
Nu e rusine sa fi virgina la 19 ani, din contra, e o raritate.
Inceteaza sa cauti numai baieti cu cercei un urechi si tatuaje, sau masini bengoase si vei gasi un baiat pe palcul tau
Mai bine asteapta pentru ca e un moment special.vei gasi un baiat care merita daca stii unde sa l cauti
Draguta cautati un prieten adevarat chiar daca inseamna ca mai trebuie sa astepti ca sa nu regreti dupaia.nu toti baietii sunt la fel cum nici toate fetele nu sunt la fel
Sa nu faci vreo prostie eu la 19 ani mi-am pierdut virginitatea cu pers nepotivita... dupa s-a dovedit un prost..asteapta si veu intalni baiatul potrivit..acum sunr casatorita dar iti pare foarte rau de greseala facuta
Nu e nici o rusine sa fi virgina, ba chiar din contra, bravo!
Cred car ar trebui sa mai astepti pana vei fi cu persoana pe care chiar o iubesti, si sa simti ca esti pregetita pentru ca asta vrei nu pentru ca iti este rusine si esti nevoita sa o faci.
Daca faci "asta" cu persoana pe care o iubesti, macar, vei stii ca nu ti-ai dat virginitatea unui...om care doar asta vroia de la tine si apoi te paraseste, chiar daca nu l-ai iubit, dar vei tine minte mereu acele momente, locul, cum te simti, atingerile lui.etc.Si in principal, cu cine ai fost in momentul acela.