Heii! :* Eu te sfatuiesc sa nu te faci de rahat intrebandu.l tu fiindca nu bine Tot ce trebuie sa faci este sa te imprietenesti cu el si sa.l faci sa aiba incredere in tine! Din moment ce el iti va cere sfaturi si tu il vei ajuta vei creste in inima lui. Si asta e foarte bine. Apoi iti va adresa intrebarea iar totul va fi perfect! Sper ca te.am ajutat! Baftă! :* Fundiita?
Nu trebuie neaparat sa il intrebi... arata-i ca ai vrea sa fiti impreuna si incearca sa il faci sa se simta in largul lui cand este cu tine. fara retineri. poti merge direct s ii spui ca il placi...si veyi ce se va intampla dupa iti doresc mult succes
Du-te si spune-i ca il placi sa ca ai aflat ca si el te place.parerea mea. poate asa ve-ti fi impreuna
Pai zic sa te apuci sa iei in maini situatia si sa sa l intrebi. Cum poti sa l intrebi?! Pai daca nu poti sa l intrebi face to face atunci ii propui sa te scoata la un film. Dar daca vezi ca intarzie cu invitatia ii cauti un nr de telefon sau un mess ceva si faci conversatie ca sa i treaca timiditatea.
Ti-as propune sa-l intrebi pur si simplu sa nu astepti sa faca el primul pas, fiindca el asteapta cu siguranta acelasi lucru.Nu astepta prea mult, deoarece nu stii cum apare alta/altu si apoi...