Dezgustator comportamentul tau, scuze ca ti-o spun. Sa faci asa cu o femeie? Zau asa. Intelegem toti ca ai fost inselat dar crede-ma ca palma pe care i-ai dat-o si aceea jignire nu a facut-o sa-i para rau, indiferenta doare mult mai tare. Nu mai merita sa o bagi in seama, nici macar sa te uiti la ea. Incearca sa iesi, sa te distrezi...nu-ti mai bate capul cu una care nu te-a iubit si nu te-a meritat, baga asta la cap si trece . Numai bine!
Pai clar nu poti uita pe loc..lasa sa treaca 2-3 zile si totusi. daca nu se desp de tine cred ca tinea mai mult la tine ...acum faci cum vrei.Incearca sa o recuceresti sau CAUTA ALTA!
WOW)
Misto mai, sa iti lovesti prietena..ma rog fosta oricum nu cred ca trebuia sa o "mangai" in halu ala.
Oricum du-te intelnestete cu altele, incearca sa iti ocupi timpul cu diverse activitati ca daca stai locului teapuca durelile de cap
Bafta!
De uitat, nu cred ca o poti uita asa usor, ori te impaci cu ea ori te orientezi in alta parte
Eu in locul ei as fi fost fericita sa aflu la timp ce fel de iubit am. Un baiat ce da intr-o fata nu merita nici macar o lacrima.
Nici ea nu a procedat bine, sa nu crezi ca o apar! Dar asta nu te scuza. O discutie ar fi rezolvat mult mai bine lucrurile. Si crede-ma, o persoana inteligenta are capacitatea de a face o alta sa sufere si numai cu doua vorbe, daca asta isi doreste. Ceilalti folosesc violenta.
Alcohol my friend... recomand Jack Daniels, petreceri si o atitudine pozitiva... mult iesit in oras si in 2 saptamani deja o sa iti placa de alta si o sa o uiti pe fosta daca eviti locurile unde umbla pentru o luna macar (pana cand vei avea o alta relatie stabila si vei tine la alta persoana) sa ii stergi numarul, id-ul etc
Cum a spus si Diabla ai un comportament dezgustator.
In loc sa vezi unde ai gresit tu, ce a facut-o pe ea sa se indeparteze de tine pentru ca o fata nu inseala doar sa insele, inseala pentru ca ceva o deranjeaza la relatia pe care o are deja, in loc sa o pui sa aleaga cu cine vrea sa fie in continuare tu ce faci? dai in ea, i-ai demonstrat doar ca esti un taran si ca e bine chiar si daca ai batut-o ca a scapat de tine.
Cel mai probabil ea a vrut de mult timp sa se desparta de tine, dar a vazut ca esti un retardat si a ramas cu tine din sila si din frica ca o sa o bati.
AlexEjmecheru întreabă: