| TeRogIntoarcete a întrebat:

Am aflat parola de mess a iubitei mele si am intrat pe cont.Am vazut ca vb cu fostul iubit si ca inca il iubeste si ca ar vrea sa fie cu el.Si cand a venit la mine am inceput sa tip la ea si i-am dat o palma si a inceput sa planga, dupa i-am zis:
-Mars javra, ACUM!
SI a plecat repede.
Dar..intrebarea este cum pot uita de ea si sa nu ma mai gandesc la plansu ei?

PS:Am 19 ani, fata (Anca) 18 si fostul iubit 19.

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Dezgustator comportamentul tau, scuze ca ti-o spun. Sa faci asa cu o femeie? Zau asa. Intelegem toti ca ai fost inselat dar crede-ma ca palma pe care i-ai dat-o si aceea jignire nu a facut-o sa-i para rau, indiferenta doare mult mai tare. Nu mai merita sa o bagi in seama, nici macar sa te uiti la ea. Incearca sa iesi, sa te distrezi...nu-ti mai bate capul cu una care nu te-a iubit si nu te-a meritat, baga asta la cap si trece big grin. Numai bine!

6 răspunsuri:
| SsemiZeu1 a răspuns:

Pai clar nu poti uita pe loc..lasa sa treaca 2-3 zile si totusi. daca nu se desp de tine cred ca tinea mai mult la tine ...acum faci cum vrei.Incearca sa o recuceresti sau CAUTA ALTA!

| theboywithanewbrightwonderfulfuture a răspuns:

WOWlaughingrolling on the floor)
Misto mai, sa iti lovesti prietenalaughing..ma rog fosta oricum nu cred ca trebuia sa o "mangai" in halu ala.laughing
Oricum du-te intelnestete cu altele, incearca sa iti ocupi timpul cu diverse activitati ca daca stai locului teapuca durelile de caplaughing
Bafta!winking

| mona a răspuns:

De uitat, nu cred ca o poti uita asa usor, ori te impaci cu ea ori te orientezi in alta parte

| DeeaMarry a răspuns:

Eu in locul ei as fi fost fericita sa aflu la timp ce fel de iubit am. Un baiat ce da intr-o fata nu merita nici macar o lacrima.
Nici ea nu a procedat bine, sa nu crezi ca o apar! Dar asta nu te scuza. O discutie ar fi rezolvat mult mai bine lucrurile. Si crede-ma, o persoana inteligenta are capacitatea de a face o alta sa sufere si numai cu doua vorbe, daca asta isi doreste. Ceilalti folosesc violentawinking.

| valentino52 a răspuns:

Alcohol my friend... laughing recomand Jack Daniels, petreceri si o atitudine pozitiva... mult iesit in oras si in 2 saptamani deja o sa iti placa de alta si o sa o uiti pe fosta daca eviti locurile unde umbla pentru o luna macar (pana cand vei avea o alta relatie stabila si vei tine la alta persoana) sa ii stergi numarul, id-ul etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum a spus si Diabla ai un comportament dezgustator.
In loc sa vezi unde ai gresit tu, ce a facut-o pe ea sa se indeparteze de tine pentru ca o fata nu inseala doar sa insele, inseala pentru ca ceva o deranjeaza la relatia pe care o are deja, in loc sa o pui sa aleaga cu cine vrea sa fie in continuare tu ce faci? dai in ea, i-ai demonstrat doar ca esti un taran si ca e bine chiar si daca ai batut-o ca a scapat de tine.
Cel mai probabil ea a vrut de mult timp sa se desparta de tine, dar a vazut ca esti un retardat si a ramas cu tine din sila si din frica ca o sa o bati.