| bianca_1157 a întrebat:

am avut un contact sexual neprotejat acum 1 saptamana, plus ca a ejaculat in mine (perioada fertila) mentionez ca ma chinui de cativa ani sa fac bebe si nu am reusit pana acum, acum 3 zile am sesizat niste usoare ameteli, lipsa poftei de mancare, oboseala, iar de curand o pofta excesiva de lichide (apa), ce parre aveti? Dau fundita

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Fa un test de sarcina ca sa fii sigura.si dupa aceea iti recomand sa mergi la ginecolog!

5 răspunsuri:
| sexychick_4075 a răspuns:

Cel mai usor mod de a aflat. este testul de sarcina. noroc :*

| communistrat a răspuns:

Bebelushappyfelicitarihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este 90% sigur ca esti insarcinata dar n-ar stricat sa-ti faci un test de sarcina pentru a fi sigura ar fi mai bine sa mergi la un medic ginecolog pentru ca etstele de sarcina comerciale nu sunt chiar atat de sigure. oricum felicitari!

| IloveME a răspuns:

Banuiesc ca no sa-ti placa rasp pentru ai vrea unu pozitiv. dar dupa mine intr-o saptamana nu cred ca poti simti nik.eu am patit-o si doar in a 3 saptamana am avut gretzuri si ametzeli

| Nikolas28 a răspuns:

Buna Bianca. ati mentionez si eu ca corpul tau trebuie sa ti0l cunosti in primul rand s\i in al doilea rand trebuie sa consulti un doctor ginecolog.Multa bafta pe mai departe...:*:*