| AnnaBannana a întrebat:

Hey,TPU! Am avut un vis, in care eu si un coleg ne sarutam.Eu si respectivul coleg nu prea vorbim, dar chiar nu stiu ce sa mai cred.De cateva zile mi se pare ca acel coleg imi face ochi dulci.Parca am inceput sa simt si eu ceva pentru el,dar nu sunt sigura de ceea ce simt.Ce as putea face? Acel vis inseamna ceva?
Multumesc, anticipat!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Visul nu inseamna nimic sau ceva deosebit, cu atat mai putin real, insa sentimentele tale fata de el s-ar putea dovedi a fi intr-adevar adevarate. Ai putea incerca sa te faci remarcata de baiatul respectiv prin comportament sau metodele specifice de a atrage privirile si interesul cuiva asupra ta. Incearca si vei constata ca nu este greu si nici imposibil. Succes!

2 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

Oh, super! BRAVO!

| user999 a răspuns:

Acel vis nu a insemnat nimic! Pe bune creierul reproduce orice evenimente posibile cu oameni cunoscuti! Tie ti s-a parut ca acel baiat se uita la tine mai des deoarece mintea ta a fost coplesita de acel vis desi el se uita si inainte tot asa la tine dar tu pur si simplu nu erai atenta! Acum incerci sa privesti de mai multe ori la el si crezi ca exista ceva.Acel ceva exista doar in mintea ta! E normal sa visezi chestii de genu. Funda?