Buna,inger fara suflet!
Nu-s barbat, dar incerc sa-ti raspund.
Baietii sunt oameni, cu sentimente si sensibilitati ca si noi.
Este indoctrinata ideea ca barbatii nu plang.Idee falsa.
Barbatii sunt cu mult mai sensibili decat noi,femeile.
Gandeste-te ca n-au cum sa nu fie asa.
Mult timp au fost baietii mamei,adorati si idolatrizati.
Si brusc,intra intr-o lume in care nu mai este mama.
Sunt fragili, si trebuie intelesi.
Sunt uneori dezorientati.
Din centrul atentiei unde au stat odata, sunt pusi in situatia de a lua decizii pe cont propriu.
Sunt educati aiurea ca barbatii nu trebuie sa planga.de ce?
Neplangand,nu-si exterioriozeaza sentimentele negative,care in timp se acumuleaza si pot face infarcturi sau atacuri cerebrale.
Felicitari barbatilor care plang!
Daca ignora, poate e semn ca nu stie cum sa procedeze.
Viata ne-a dat diverse manuale, dar nici unul nu ne invata cum sa iubim.
Nu trebuie sa-l judeci aspru.chiar ai putea incerca sa fii delicata.
Hai succes!
Am observat,si sa ma scuzi, nu tin partea barbatilor, ca femeile sunt mult mai rele decat ei!
De aia nu ma bag eu in relatii serioase, sex sau nimic asta e deviza mea; x
Numai fraieri ajung sa planga pentru o fata, mai sunt milliarde.Dar omul e imporfect total. deci eu unu sunt fraier si da am plans, ca sunt om si am suflet.
Intr-o astfel de situatie ma aflu si eu. Nu pot sa spun ca am plans/plang dupa ea dar sufar destul de mult. Ce pot sa spun e ca o importanta majora o are si ceea ce simte cealalta persoana. Degeaba tu simti anumite lucruri pentru persoana respectiva daca ea in schimb nu simte nimic pentru tine, daca nu te place sau daca nu te simpatizeaza.
Fiecare are dreptul sa placa pe cine doreste. Clar. Stiu ca suna dur dar asa este.
Eu de ex fetei de care ti-am pomenit
chiar i-am trimis un buchet de trandafiri ca sa imi exprim sentimentele si desi ne cunoastem de mai bine de 5 ani fiind colegi de grupa la facultate, reactia ei a fost mai mult decat negativa. Mi-a dat mail ca de ce ii trimit ei flori, ca nu are nevoie de nimic ce vine din partea mea, etc. A fost foarte dura, m-a durut mult ceea ce mi-a scris in acel mail. Chestia e ca stia ca eu simt anumite lucruri pentru ea dar cu toate acestea nu a fost deloc maleabila din contra a fost foarte dura.
Ea nu e o fata rea, e chiar o fata ok dar clar nu ma place, nu vrea nimic de la mine. Deci cum iti spuneam fiecare place pe cine doreste. Stiu ca daca simti ceva pentru persoana respectiva e foarte dureros simt si eu lucrul asta dar trebuie sa o uiti fie desfasurand diverse activitati fie sa intalnesti pe altcineva.
Bafta!
Mai de plans inca nu am plans, dar nu au intrat zilele in sac... Si la faza cu ce ai spus tu ( cum ca o ignora pe fata) se numeste ORGOLIU si baietii il au din PLINNN
Ce as mai rade daca te-ar face unu de-al nostru sa suferi la fel de mult cum te bucuri tu ca suferim noi
Cum a zis si Adriiian. Sa vezi ce o sa radem cand unul de'al nostru o sa te faca de rahat, o sa te faca sa suferi, sa intrii in depresie, sa plangi. Cand o sa vi aici pe TPU si o sa incepi sa ni te plangi noua ca nu stiu cine te'a facut sa suferi, ca tu l'ai iubit. Noi o sa radem si o sa ne batem P*la de tine. Pentru ca ai fost cea mai maire cretina, spunand asta)
Bun raspuns Adrian. GG, bro
V-a deranjat cumva ca v-am facut fraerii.Mi se pare normal ca nu numai voi sa faceti persoanele din jurul vostru sa planga.Chiar meritati ca macar o data sa va faca si pe voi cineva sa plangeti.Si inca ceva niciodata n-am sa intru in depresie pentru un baiat s-au sa ma plang de obicei ma obisnuiesc cu ideea.Si repet imi mentin afirmatia RESPECT pentru fetele care au facut fraerii sa planga!
Fa papagalo taci tactu sorta mata si tactu si ce mai ai tu sunteti prosti na fa urato si iti dau la mure
Sal,Ati plans vreodata pentru o fata pe care chiar ati iubito? da, De ce e un baiat asa de incapatanat cand fata de care i-a placut si inca ii cam place vrea sa fie cu el dar el o face sa sufere si o ignora complet? pentru ca poate a suferit deja si nu vrea sa sufere din nou ca in cazul meu sau nu vrea din alte motive