anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cunoscut un baiat pe fb, vb cu el pe mess. Imi place fffffff mult de el. Vb foarte frumos cu mine, imi spune Biby, o data mi-a spus iubirea mea, mi-a lasat comm pe fb: "Cea mai frumoasa tongue :X", e prea dragut baiatul. L-am intrebat de 2 ori daca merge in oras si din pacate nu putea pentru ca avea repetitii cu formatia:-s(este cantaret)... De cateva zile nu a mai intrat pe mess si nici pe fb nu mi-a dat iffwinking :-s... L-am intrebat daca are prietena si a spus ca nu.Este mai mare cu 2 ani ca mine. Dar el sta cam departe de mine. nu stiu cum sa ii spun sa ne intalnim in oras dar sa vina. Sunt suuper indragostita de el. Va rog pareri. Normal ca voi da funda + voturiwinking.

2 răspunsuri:
| ContesaSiContele a răspuns:

Nu iti pierde capul asa repede,toti baietii sunt buni la complimente cand sta in fata calculatorului,asta nu inseamna ca asa sunt ei sau eu mai stiu.
totul face parte din vrajeala, abureala, daca vrei sa iesi cu el in oras lasa-l pe el sa faca primul pas altfel va crede ca esti vreo disperata...

| aliali2000 a răspuns:

Hei toti sunt asa pe internet. ai grija ce faci, nu poti avea incredere in astia de pe internet. Eu te avertizez acum ca sa nu ti se intample ceva mai tarziu