Buna!
Parerea mea ar fi sa mergi sa te intalnesti cu el,iar daca acum nu esti sigura de ce simti pentru el,spune-i,el o sa te inteleaga,pentru ca e normal,nu ai mai avut niciun prieten pana acum.
Ca sa-ti dai seama de ce simti,sau daca vrei sa il iubesti,luati-o incet,cu pasi mici,dar siguri,pentru ca asa e cel mai bine,in primul rand pentru tine(ti-o spun din proprie experienta)
Daca o sa ajungeti sa fiti impreuna sa nu-i permiti sa te controleze si manevreze cum vrea el,nu-i arata totul de la inceput, chiar daca tu mori dupa el, nu-i arata, pentru ca o sa devi mai vulnerabila in fata lui.
Sper ca te-am ajutat, si nu imi lua in nume de rau sfaturile pe care ti le-am dat.Te pup :*
Buna.
Diferenta de varsta e ok,baiatul pare a fi ok.
Tu trebuie sa stii daca iti place sau nu de el,cel putin caraterul,dragostea vine si pe parcurs daca nu e la prima vedere.
Poti sa-i acorzi o sansa si sa te intalnesti cu el, apoi tu decizi daca merita sa te mai vezi cu el sau nu.
Unii sunt foarte difriti in realitate fata de cum sunt in spatiul virtual.
Si mare atentie, majoritatea baietilor sunt draguti, tandri si atenti pana isi ating scopul, apoi schimba macazul.
Succes!
Puteti sa va intalniti, dar incearca sa iti stapanesti emotiile. Adica sa iei in calcul ca poate nu e pentru tine. Cu alte cuvinte, incearca sa nu te atasezi si sa fii cat mai impartiala posibil