| monika_1323 a întrebat:

Am cunoscut un tip de 1 an si ceva.Are 21 de ani, la inceput am fost prieteni dar dupa aceea am realizat ca tin la el si nu i-am spus-o crezand ca isi va da seama dar nu a facut-o. El e baiat de cartier am facut combinatii cu el mult timp banii...toate alea.am avut problema cu poltiia si cu parintii din cauza lui. Dar eu l-am ieertat pentru tot. Dar de 9 luni nu mai stiu nimica de el l-am cautat la garsoniera unde sta si am auzit de la ceva prieteni ca e plecat din tara in spania.Nu stiu cum sa dau de el, pe id lui intra fosta lui prietena, Hi5 e blocat, Numarul de telefon si l-a schimbat de multe ori. vreau sa-l gasesc si sa il intreb de ce m-a lasat aici si de ce mi-a promis ca o sa fie langa mine la bine si la greu daca tot a stiut ca ma va lasa balta si vreau sa-i spun ca tin la el poate ca la cel mai bun prieten sau poate ca la un iubitoricum e un om deosebit si nu imi pasa ce trecut are.

Răspuns Câştigător
| shtephie a răspuns:

Asa promit toti happy
Sfatul meu : Sa nu-l mai cauti! Nu are rost!

2 răspunsuri:
| ruPfashu a răspuns:

Si intrebarea este? Cati cai...

| Muppet a răspuns:

Mai întreabă pe la prietenii lui apropiați. Sau chiar pe fosta lui prietena. poate știe ea ceva thinking