Deci, daca vrei scuze referitoare la cum sa il parasesti pe nenea de 25, nu faci bine.
Ideea e in felul urmator, nenea ala de 25 e cam mare pentru tine, nu stiu cat esti tu de bine dezvoltata, dar oricum, nu asta conteaza.
Pe langa asta, ori esti tu bunaciune de bunaciune, ori tipul e expirat pentru fetele de varsta lui.
Eu consider ca daca il placi pe baiatul ala pe care il stii de la gradinita, sa fi cu el, desi nici el nu prea merita, a dovedit multa slabiciune daca te place si tace ca mutu'.
Asta e parerea mea cel putin, mult noroc iti doresc, si sper sa faci alegerea cea mai potrivita pentru tine!
Lasa-i pe amandoi in pace. daca trebuie sa alegi intre ei, inseamna ca nu-ti pasa cu adevarat de niciunul dintre ei, ci numai si numai de persoana ta, deci lor le-ar fi mai bine singuri.
Ce va mai complicati aiurea ma fetelor, faceti un threesome si toata lumea e multumita
Eu zic sa lasi naibii intrebarile si pe cei doi, alege dintre noi ca suntem mai multi
Greu cu alesul asta! zici sa aleg un necunoscut, ah?mai bine asa.
Din greseli invata omul, nu?
E destul de evident ca deja ai ales.
Sper din tot sufletul sa fi facut alegerea potrivita.
Alege unul, nu e asa de greu, mai ales daca ai de ales dintre 2.nu am citit tot ca e mult.dar pot sa iti spun ca ti se intampla ca in violetta.ai de ales intre doi baieti
Tu 17? las-o balta doamne...nici macar nu esti majora si vrei un baiat de 25, de fapt vina nu e a ta e a lui ca e asa praf ca nici nu e in stare sa isi faca o prietena de varsta lui
Da..asa am crezut(sunt cam naiva, nu?)..ca el e mai matur si o sa fie ceva serios! Dar imi dau seama ca astia mai mari ori cauta nevasta, ori isi bat joc, si eu nu vreau sa fiu nici una nici alta! Asa ca o sa stau un timp singura, si ii las loc "vecinului"sa actioneze! Daca nu isi face curaj, asta e.
Eu zic sa-i dai o sansa celui de varsta ta si sa il uiti pe cel de 25... e destul de mare, nu crezi? Acum...tu faci ceea ce simti, e doar un sfat!
Voi chiar nu va dati seama ca fata asta nu are ce sa faca si isi bate joc de voi inventand nu stiu ce poveste?
Pai daca l-ai fi iubit cu adevarat pe primul nu te-ai mai fi indragostit de al doilea deci...al doilea! Sper ca te-am ajutat. funda?