Bună.
Și prima data ce s-a întâmplat? Cine este de vină?
E adevărat că nu-i convine să mai sufere iar, deci și ea a ținut la tine.
Pa, pa.
Spune-i ca te-ai schimbat si ca o iubesti foarte mult, fai mai multe dovezi de dragoste, cumparai flori, scirei poezii, dai flori, arata-i mai multa atentie, si va vrea sa se inpace cu tine
Acum depinde care a fost motivul pentru care te-ai despartit si modul in care ai facut-o. Increderea foarte greu se recastiga.
Bafta!
Buna! Eu zic sa-i zici ca, cu adevarat o iubesti, ca tii la ea foarte mult si ca ai facut o mare greseala cand te-ai despartit de ea . Incearca sa te imprietenesti cu ea daca nu mai vrea sa fiti impreuna si castiga-i increderea si poate dupa catva timp v-a avea destula incredere in tine si veti putea fii din nou impreuna >
Explicami si mie te rog cum tiai dat seama abia dupa.2 3 luni? pai daca te iubeste roaga-te demonstreazai ca nu ai mai dezamagio pentru nk in lume arata-i cat de mult tiai dat seama ca o iubesti facandui pe plac si apoi totul va veni de la sine.insa intrebarea mea e cum puteti voi baieti sa va dati seama abia dupa atat amar de timp.dor nu ti-a fost de dupa ce v-ati tespartit.
M am despartit de ea pentru ca mi a fost frica sa nu ma indragostesc prea mult,ea ma iubeste mult de tot, dar imi spune ca ii e frica se se mai impace cu mine, am incercat sa o uit in astea 2-3 luni dar nu am putut, si acum imi pare rau de tot,
Se pare ca te-ai indragostit deabinelea,ai incercat sa ii faci un cadou de exemplu o floare sau un ursulet,ceva, trebuie sa ii demonstrezi ca nu are de ce sa se teama, dar nu o exaspera mai mult nu pot sa iti zic