| RonyJey a întrebat:

Am fost cu un baiat acum 3 ani. A fost primul meu prieten si la momentul respectiv nu il apreciam la adevarata lui valoare, crezand ca toti baietii sunt asa. El a fost foarte indragostit de mine. Iar dupa ce ne-am despartit, cunoscand si alti baieti, mi-am dat seama ce inseamna cu adevarat un gentleman, si ce inseamna sa te iubeasca cineva cu adevarat, lucru de care eu nu m-am bucurat la timp. Si acum, dupa 2 ani si ceva de cand ne-am despartit, simt ca nu o sa trec vreodata peste. Mi-am dat seama prea tarziu ca il iubesc, si am facut multe lucruri nebunesti pentru a-l recastiga dar in tot timpul asta el a fost cu o fata. E superba, fizic si sufleteste e absolut superba si se poarta la fel cu el. Insa nu si invers. I-am vazut de multe ori si am auzit foarte multe lucruri despre ei, si mi-am dat seama ca pe mine chiar m-a iubit luand in consideratie tot ceea ce facea pentru mine, toate gesturile, cadourile, cu ea nu este cel pe care il stiam eu. Acum ei s-au despartit si chestia asta m-a dat peste cap complet. Iar mi-au revenit sentimentele vazand ca e singur, cu toate ca in interior stiu ca nu o sa se mai impace vreodata cu mine. As face orice sa il recastig, pentru ca simt ca nu o sa trec niciodata peste. Il iubesc enorm chiar si dupa atat de mult timp si as fi dispusa sa fac absolut orice doar ca sa il strang o singura data in brate pentru cateva secunde. Ma rog, nu asta conteaza acum. Intrebarea e cum pot sa trec peste sau sa fac ceva sa scap din chestia asta. Simt ca este prea devreme sa iubesc pe altcineva, dar prea tarziu sa ma mai impac cu el. M-am saturat sa fiu cu altcineva si sa ma gandesc ca nu e destul de bun ca baiatul despre care vorbesc. Am facut chiar si un blog unde sa ma descarc de fiecare data cand ma gandesc la el, dar nici asta nu ma ajuta. Mi s-au cam spulberat sperantele ca am sa il uit, asa ca ma conformez cu ideea ca voi avea o viata trista avand in vedere ca am 19 ani si viata mea abia acum incepe, iar eu nu pot scapa de sentimentele pentru prima mea dragoste.

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Foloseste momentul pentru a relua relatia.Chiar un esec, iti va aduce mai multa liniste decat incertitudinea.Sunt lucruri pentru care merita sa actionam-indiferent cum-decat sa ne reprosam mai tarziu ca nu am facut-o.Ia legatura cu el si spune-i tot ce simti.

11 răspunsuri:
| poliku a răspuns:

Daca afli ceva ce functioneaza te rog sa ma anunti si pe mine.Aceiasi chestie si la mine, doar ca au trecut 7 ani si inca ma gandesc la ea si o iubesc ca in prima zi.

| RonyJey explică:

Le multumesc celor ce au rabdare sa citeasca!

| alexro93 a răspuns:

Da,interesanta poveste...cred totusi ca ar trebui sa ai o dicutie cu acest tip si sa-i explici totul.baiat fiind am patit si eu acelasi lucru.stiu sigur ca ea inca ma mai iubeste desi e cu altcineva dar eu am renuntat de ceva vreme.acelasi lucru l-am zis si eu...la 20 ani viata mea de abia acum incepe, poate o sa-mi gasesc alta tipa pe care sa ajung s-o iubesc.

| Oana92 a răspuns:

Eu zis sa ii spui lui ce ne-ai spus noua. S-ar putea sa aiba efect... Bafta!

Aaaa...dar nu uita ca oamenii se mai schimba...

| fuzzer a răspuns:

Daca inca simti ceva pentru el si crezi ca sentimentul e reciproc, si baiatu e singur.Marturiseste-i asta, dar cu toata decenta si eleganta din lume.Fii intelegatoare si arata-i ca-l iubesti, nu e o solutie sa treci peste daca tu inca mai ai sentimente atat de aprinse pentru el.Caci daca si el simte la fel se va intoarce. Spune-i asta, si arata-i ca tii la el, si ca nu l-ai apreciat la momentul potrivit, si pentru asta iti pare rau.Incearca,pana la urma o sa reusesti, ca dupa cum l-ai descris tu pe-aici ca fiind un "gentleman", va intelege, si te va iubi din nou.Multa bafta!

| Cristiann25 a răspuns:

Stii,asa se intampla destul de des:el e foarte indragostit, o iubeste enorm dar fara sa primeasca si din partea ei insa dupa o vreme se intampla exact invers("fie roata si patrata tot se intoarce ea odata")! Chiar am citit toata povestea ta si as vrea sa vorbim mai multe. Daca doresti trimite-mi id-ul tau pe privat! Te pup!

| VladGH a răspuns:

Voi fetele mereu sunteti disperate dupa prima dragoste, dar pina la urma urmei nu este treaba in gentilman. Caracterile sunt diferite si uneori cu totii facem lucruri care sunt specific caracterului nostru si din greseala le facem. Atita timp cit o sa fii cu gindul la el, nu vei scapa niciodata de sentimentul asta. Iti aduci aminte de clipele petrecut impreuna si de aici incepe jalea. De ce te-ai saturat sa fii cu altcineva? Pentru ca acel altcineva nu este atit de bun in anumite chestii (sex, sarut, mingieri, felul de a vorbi si multe altele) ca cum le facea primul. Deja viata trista ti-o faci cu mina ta, problema ramine rezolvata din interiorul tau.

| NnDWtf a răspuns:

El nu o sa se mai impace vreodata cu tine, baga-ti asta in cap. Cu prietena lui se purta mai rece pentru ca, cu tine se purta frumos si l-ai lasat, asa ca el a inteles ca nu e bine sa se poarte frumos. Si de fapt asa si este, doar cu anumite fete merita se porti frumos, in rest nici una nu meritati.
In orice caz, ca sa il uiti, trebuie sa stai cu un baiat care te poate face sa il uiti.

| AllyutSsa a răspuns:

Buna..eu as zice ca nu e neoie sa treci peste, poate o puteti lua de la 0.In locul tau as incerca sa vorbesc cu el si sa-i explic situatia pentru ca nu merita sa pierzi o persoana draga tie.
Oricum incearca sa reluati regatura pas cu pas si cine stie ce se va intampla... happy
Bafta!

| pinkycarmen a răspuns:

Poti scrie o carte, poate iti mai revii.

| miyhaiboss a răspuns:

Poti sa incerci sa cauti un baiat care sa stie sa se comporte cu tine asa cum iti place si sa treci peste asta ca si eu am avut cam aceeasi problema cand mi-a murit prietena dar am trecut peste si chiar daca nici azi nu mi-am gasit o prietena pe masura nu disper ca dragostea oricand renaste ....eu am fost la consiliere timp de 2 luni si mi-a aratat ca nu trebuie sa gandim ca se termina lumea la o fata sau la un baiat