| loryna a întrebat:

Am fost in seara asta la o petrecere de Sf Andrei la verisoara mea(precizez ca a facut-o acasa la ea). Acolo m-am intalnic cu un fost amic cu care nu am mai vorbit de anul trecut. Ei bine la inceput a fost ok am mai povestit una alta dar am mers eu cu verisoarele mele si cu el sa ne uitam la un film si acolo baiatul respectiv dupa ce au plecat verisoarele mele m-a sarutat. Ce e nasol abia acum vine : amandoi avem prieten/a. Nu zic ca nu mi-a placut dar nu stiu ce sa fac : ori uit ca s-a intamplat ori incerc sa vorbesc cu el si sa ii spun ca a fost o greseala in caz ca el nu si-a dat seama tongue. Cine ma poate ajuta primeste funda!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

A fost un moment neinspirat si o greseala pe care mai degraba ar trebui s-o uiti si tu!
In ce il priveste pe el,daca nu stii ce sa faci,fa si tu ce face el!
Daca doreste sa discute,arata-i clar care e parerea ta,chiar si nedumerirea pe care o ai,daca nu,trece si tu totul sub tacere. Daca te jigneste situatia si vrei sa o clarifici,atunci,provoaca tu o discutie cu el pe tema asta.
Oricum, pentru un sarut, nu distrugi doua relatii!

7 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Pur si simplu uiti! Nu are rost sa te desparti de prietenul tau si el de prietena lui pentru un simplu sarut! Se mai intampla la petreceri!:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti sugerez sa nu rupi o relatie pentru un simplu sarut! Poate a simtit nevoia sa o faca dar tu stii daca ai gresit? daca iti iubeai prietenul il respingeai si el daca o iubea nu te-ar fi sarutat.alegerea ta cu cine ramai

| loryna explică (pentru anonim_4396):

Sper ca a fost o intamplare si ca nu o sa se mai repete laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se mai intampla cand ne lasam purtati de val si de instinct.
Si eu era sa fac o prostie ca asta pentru ca simteam ca vreau sa il sarut, desi aveam prieten, dar m-am dat in spate si asta a fost.
Am o constiinta care m-ar certa al naibi de tare daca as saruta pe cineva in timp ce as avea o relatie >.

| MadaPhuu a răspuns:

Uite.Lamureste sarutul din seara aceea si daca a fost ceva serios asculta-ti inima iar daca nu uita

| Andrei120 a răspuns:

Ba frate eu zic mai bine sa uiti eu cred ca amicu tau bause ceva inainte si na se mai intampla la petreceri
fundapuppy dog eyes

| loryna explică (pentru Andrei120):

Nu bause nimic era complet lucid tongue.