S a intamplat ca v-ati iritat de la atat sex, nu va faceti probleme, o sa va reveniti si probabil veti relua de unde ati ramas
Nu chiar in continu!
El a mai scos penisu ca sa ma mai linga sau sa ma sarute
Ai facut prea mult SEX este o limita pana la urma asta s-a intamplat si cu vecinul meu si prietena lui i s-a intamplat la fel
Ati facut prea mult. Trebuie sa te mai opresti. Maxim o ora jumate ajunge ce drq.Cum sa faci sex atata timp.Si eu vreau cu o colega de-a mea da ea nu vrea si ma enerveaza.Norocoas-o!
Si tu ai 16, eu am 12 si prietena mea la fel.
Mai stai, nu face sex acum, gaseste pe alta!
Nu sunt disponibila, sorry
Wtf?! 12 ani? tie iti trebuie sex la 12 ani? :O si eu am 12 ani dar... totusi. nu e cam devreme?
Multa energie mai aveti! Sau vreti sa mai slabiti? Nebunilor ! O sa iti treaca...a fost doar prea mult timp in care ati facut-o neincetat.
Lesin)asa hal de intrebare cred ca e pusa la misto aa si inva ceva "Voi doi stiti prea bine ca iubirea de foame va tine ))loool
Eu cred ca ati Trecut Limita 8-9 ore [Imposibil(Dar la voi e Posibil)]
Eu zic sa faceti o pauza vreo 1-3 saptamani pauza.
Parerea mea este 30% - 40% ca esti insarcinata [Nu am zis ca esti insarcinata dar la cat ati facut-o pfff...]
Funda?
1. La 16 ani voi locuiti impreuna?
2. Ce puii mei va posedat sa va f****i atata?
3. La 16 ani iti place sexul? Si eu am 16 ani (aproape 17) si am facut si eu dar in puii mei nu trebui sa faci o obsesie
O scurs din cauza ca tiai forțat ore întreci organul sexual feminin si masculin
În ce ipostază aci făcut sex nu te întreb la mișto sunt doctor ginecolog
linarkfts întreabă: